Črn ali rdeč lak?

Lak na nohtih je zaključni detajl vsakega popolnega videza. Včasih je zelo nežen, včasih vpadljiv.

Predstavljamo vam dve vpadljivi barvi, ki sta popolni zadetek letošnje sezone, ko gre za nohte.

Črna

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Večina žensk ima v svoji omari malo črno oblekico. To sezono pa se črna seli tudi na nohte. Črna barva na nohtih pomeni, da je ženska samozavestna in da se zaveda svojih vrlin. Takšna ženska ne ostane neopažena.

Predlagamo vam, da poskusite Essie lak v tej barvi. Zaradi njegove prekrivnosti boste sigurno zadovoljne in vaši nohti bodo videti čudovito. Črna barva na nohtih kaže uporniški duh in slog. Ženske, ki svoje nohte lakirajo v črno barvo, sporočajo okolici, da so posebne in da zaslužijo pozornost. Črn lak bo dodatno poudaril vašo individualnost.

Rdeča

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Rdeča barva bo to leto definitivno popolni zadetek v kozmetični industriji. Letošnjo sezono boste rdečo nosile na ustnicah, nohtih in celo vekah. Rdečo povezujemo z glamuroznim slogom holivudskih lepotic in je priljubljena barva vseh žensk, ki imajo rade klasičen modni slog in oblačenje.

Lahko izbiramo med kar nekaj odtenki te barve, rdeča pa je najpogostejša izbira mnogih predstavnic nežnejšega spola. Izbira je resnično velika  – paradižnik rdeča, vinska barva, klasična rdeča ali celo rdeča s primesmi barve melone. Vse te odtenke vam ponuja Essie in vam jih toplo priporočamo. Če lahko zase rečeš, da si strasna oseba in da imaš rada klasičen ter eleganten slog oblačenja, potem tudi nohte obarvaj rdeče.

Preberi še: Trend, ki se vrača v modo​

Za ta videz priporočamo

  • Essie Licorice

  • Essie Too Too Hot

Povezane teme: nohti, laki za nohte, essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Podaljšaj si poletje z odštekanimi poletnimi odtenki

V klasičnem ličenju ne uporabljamo veliko rumene in modre barve...