Jesenska manikira: Nazaj v devetdeseta

 

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Barve, čustva in nešteto situacij, ki smo jih reševali brez pomoči družbenih omrežij teh devetdesetih. Mnogi bi radi pozabili ta leta in modne trende, vendar so za svetovno lepotno sceno ravno ta leta letošnji navdih, ne glede na to, ali gre za oblačila, makeup ali pa nohte.

Essie je predstavil svojo jesensko kolekcijo lakov za nohte Thought the 90s were over? As if! AS IF! Ta provokativen naziv je izzval dekleta iz celega sveta, da k svoji kolekciji lakov dodajo nove.

Glasba, slog oblačenja in trendi 90-ih kot navdih

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Svetlomodra, nežno rožnata, smaragdno zelena z modrimi bleščicami in vijolična - to so odtenki jesenske Essie kolekcije, katere nazivi nas vračajo v ta čas - as if!, saved by the belle, knee-high life in dressed to the nineties. Barve te kolekcije vam omogočajo, da z njimi ustvarite klasično, enobarvno manikiro ali pa kombinirate obe. Kombinacija barv iz nove kolekcije bo obarvala sive jesenske dni. 

Ne pozabite na vlažilno kremo

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Preden nalakirate nohte, bodite prepričane, da ste jih dobro očistile in odstranile ostanke prejšnjega laka.

Na čiste nohte nanesite ustrezen Essie podlak, ki bo ščitil nohte in ustvaril gladko površinu za lažje nanašanje laka. Počakajte, da se podlak dobro posuši preden začnete z lakiranjem.

Izberite lak izmed lakov iz kolekcije Thought the 90s were over? As if! AS IF! Vsi so dobro prekrivni, tako da bo ena plast čisto dovolj.

Kot se jesen rada poigra z barvami, se poigrajte tudi ve. Vrnite se, vsaj na kratko, v devetdeseta in naj nohti govorijo namesto vas.

Preberite še: Laki za nohte, kot nalašč za tvojo polt

Za ta videz priporočamo

  • Essie As If!

  • Essie Saved by The Belle

  • Essie Knee High Life

  • Essie Dressed To The Nineties

  • Essie First Base

Povezane teme: nohti, essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Nohti v barvi jajčevca? Zakaj pa ne!

Verjetno med nami ni dekleta, ki ne bi imelo v garderobi kosa oblačila v barvi jajčevca. Zakaj je torej ne bi uporabila tudi na nohtih...