Kako lahko same ustvarite učinek gela na nohtih

Vsako dekle si želi imeti lepe in negovane nohte, da pa ji ni potrebno obiskovati dragih kozmetičnih salonov. Seveda imajo saloni svoje prednosti in zelo je pomembno vedeti, kdaj jih je potrebno obiskati in se posvetovati s strokovnjakom.  

Za vas smo se potrudili in poiskali izdelke, s pomočjo katerih bodo vaši nohti videti popolno, brez obiska kozmetičnega salona. In uganite, našli smo ga. Ta izdelek je zelo hitro postal naš priljubljen izdelek!

Gre za Essie Gel Setter top lak, ki vašim nohtom omogoča popoln videz.

Gel Setter je popoln za vsa tista dekleta, ki si želijo sama narediti manikiro

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Inovativna formula zagotavlja učinek gel laka in zelo hitro posuši nohte. Ravno zaradi tega je popolna izbira za vroče poletne dni. Idealen je za vse priložnosti in tudi ko nimate dovolj časa za natančno urejanje.

Vse, kar morate narediti je, da izberete priljubljeno barvo, s katero boste polepšali svoje nohte in preko nje nanesli Gel Setter

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Ta zaključna plast je odlična v kombinaciji z laki vseh odtenkov, zagotavlja obstojnost laka in popoln sijaj. Kaj ni to dober razlog, zakaj je ta Essie top lak tako hitro postal priljubljen izdelek?

Preberi še: Neobičajni triki za nohte

Za ta videz priporočamo

  • Essie Gel Setter

Povezane teme: laki za nohte, essie

1/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Top 5: Najlepši nohti za zimo

Kaj tebe asociira na ta hladen, a tudi prelep letni čas? Čas, ko se narava uspava, pa se tudi mi počasi umirjamo, s toplim napitkom pod odejo, medtem ...