Konec grizenja nohtov!

Danes pa to ne pride več v poštev. Nič ni gršega kot čudovito dekle, ki popolno namazano in oblečeno po najnovejši modi grize nohte. Če s tem nisi opravila že pred leti, je čas, da to narediš zdaj. Z nekaj odličnimi nasveto bo to dosti lažje ...

Trik #1

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Se zavedaš, da lahko grizenje nohtov vodi do razpok v tvoji obnohtni kožici, ki tako postane ranljiva za različne okužbe in bakterije. Tako boš uničila tudi zobe, zaradi griženja pa šibkejši postanejo tudi nohti. Najlaže se temu izogneš tako, da nohte vsake nekaj dni očistiš in namažeš z izdelki za močnejše nohte. Priporočamo uporabo Essie Grow Stronger Fortifying Treatment Base Coat, ne pozabi pa niti na kožico, v katero rahlo vmasiraj olje.

Trik #2

Zaposli se kako drugače. Lahko usta napolniš z žvečilnim gumijem, saj ti tako ne bo prišlo na misel, da bi se lotila nohtov. Lahko poskusiš tudi s kozarcem vode, ki ga spij vsakič, ko te prime želja po grizenju.

Trik #3

Nanesi lak proti grizenju nohtov, ki je ustvarjen prav za grizljalce nohtov. Neprijetnega okusa te bodo hitro odvrnili od grizenja nohtov.

Trik #4

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Morda se zdi smešno, vendar si nadeni rokavice. Tako boš le s težavo privoščila obdelovanje nohtov, ki jih bo pred zobmi ščitila tkanina. Poskusi vsaj med gledanjem televizije, ko ti ne bo nerodno v poletnih dneh nadeti rokavic.

Trik #5

Uporabi antistresno žogico, s pomočjo katere boš sprostila vso živčnost, zaradi katere grizeš nohte.

Trik #6

S seboj vedno nosi pilico za nohte, v kolikor se namreč noht zlomi, to lahko hitro popraviš s priročno pilico. Z zobmi boš namreč situacijo le še poslabšala.

Trik #7

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Ne pozabi na redne manikire, neguj svoje nohte in jih oblikuj. Uporabi čudovite žive Essie barve, ki te bodo odvrnile od griženja nohtov. V kolikor boš namreč videla lepo namazane nohte, te bo griženje hitro minilo.

Preberi še: Vodič po negi kutikul

Za ta videz priporočamo

  • Essie Grow Stronger Fortifying Treatment Base Coat

  • Essie 27 Watermelon

  • Essie Sil Vous Play

Povezane teme: manikira, laki za nohte, essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Manikura in pedikura – kako pogosto naj bosta na meniju?

Počutiš se odlično, izgledaš odlično, ob pogledu na tvoje nohte pa hitro postaneš slabe volje. »Kaj si jih nisem nalakirala ravno pred dvema dnevoma,«...