Konec krhkih nohtov

Ne skrbi, nisi edina, poleg tega pa lahko z uporabo nekaterih pravih izdelkov temu kaj hitro narediš konec. Tudi me se zavedamo, kako pomembni so lepi nohti za žensko samozavest. Kljub temu pa vse prevečkrat pozabimo na njihov izgled, čeprav je nega rok prav tako pomembna kot nega samega obraza. Vzemi si torej nekaj minut časa in poskrbi za svoje krhke nohte ter jih pred poletnimi dejavniki še dodatno zaščiti.

Nega rok

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Za lepe nohte je pomembna že sama nega rok, zato jih vsake toliko časa primerno navlažimo s kremo. A naj bo vedno pri roki, nakupi jih kar nekaj več, ter jih pospravi v vse mogoče torbice. Pogosto pranje rok z agresivnimi mili namreč naše roke izsuši, zaradi česar postanejo grobe. Če jih želimo ohraniti mehke in nežne, moramo zanje primerno poskrbeti z vlažilno kremo, ki pa naj se hitro vpije.

Lomljivi nohti

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Lomljivi nohti so pogosto znak slabe nege, pa tudi nepravilne prehrane. Prav zato jim moramo posvetiti še nekaj dodatne pozornosti. Številno čiščenje in barvanje namreč uničujeta naše nohte, zato priporočamo uporabi Essie Care Millionails laka za nohte z zaščitnimi vlakni, ki bodo poskrbeli za močnejše in bolj odporne nohte.

Brazdice in nepravilnosti

Če vam težave povzročajo brazdice in nepravilnosti na nohtih, pa uporabite Essie Care Fill The Gaps lak, ki nohte obnavlja, gladi in prekrije problematične dele. Z nutra keratinom in ekstraktom bambusa neguje vaše nohte in jim podari občutek moči, nege. Prav pa bo prišel prevsem vsem s krhkimi in slabimi nohti.

Preberi še: Neobičajni triki za nohte

Za ta videz priporočamo

  • Essie care Millionails

  • Essie Care Fill The Gaps

Povezane teme: laki za nohte, essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Mint zelena spomladanska manikira

Barva, ki je to sezono hit...