Lak, ki je pisan na kožo tvojemu znamenju (1.del)

Morda si preizkusila že vse modne trende, ki jih letošnje poletje zapoveduje za lakiranje nohtov, tokrat pa lahko izbereš barvo, ki ti je pisana naravnost na kožo oz. je kot nalašč za tvoje astrološko znamenje.

Vodnar

Letošnje leto naj tvoji nohti zasijejo v neonskih barvah, ki se bodo odlično skladali s tvojo pozitivno energijo. Izberi neonsko rumeno ali rožnato, s katerima boš prav zagotovo pritegnila veliko pozornosti, če pa si bolj umirjene narave, pa rajši poseži po barvi jajčevca. Slednja je kot nalašč za 'družabne metulje', s kančnom mistike.

Riba

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Ribice z veliko domišljije se najbolje počutijo v sivih odtenkih, ki omogočajo ustvarjalnost. Poseži torej po enem izmed več kot 500 odtenkov sive (stavimo, da tudi sama nisi vedela, da jih obstaja vsaj toliko). Ne pusti nikomur, da ti to poletje določa kaj narediti, poišči svoj odtenek, kaj pa veš, morda ti bo na kožo pisan kovinski sijaj s kančkom sočnosti gozdnih sadežev. Srečno pri lovu!

Oven

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Poleti bodo vse oči usmerjene prav vate! Izkoristi to in si na roke nadeni nekaj usodne kraljeve rdeče barve, lahko pa se odločiš tudi za globoko modrino s sijajem kovine, s katero ti zagotovo nikoli ne bo dolgčas.

Bik

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Če gre verjeti horoskopom, ti bo letošnje poletje vsaj s finančne plati pisano na kožo, zato se temu primerno lahko pozabavaš tudi z nohti. Pobarvaj jih v zeleno, s katero boš morda še dodatno privlačila tako potrebne zelence, ki jih boš investirala v nepozabno poletje. Za nekoliko bolj mirne bikice pa svetujemo smaragdno zeleni odtenek, ki jim bo pomagal ostati v ravnovesju.

Dvojčka

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Vedno v gibanju, v lovu za novimi dogodivščinami. Prav zato si dvojčki lahko dovolijo marsikaj, tudi oranžkaste odtenke na nohtih, ki bi bili morda za druga znamenja povsem preveč drzni. Obarvaj torej nohte v barvo poletnega sonca, prav tako pa se lahko pozabavaš tudi z zlato barvo, ki je v poletnih mesecih še kako poželjiva.

Rak

Osebe rojene v tem znamenju so kljub poletni vročini in vročim zabavam v tistih mesecih ponavadi izjemno umirjene. Tvoji osebnosti torej pristajajo nekoliko bolj umirjeni toni s kančkom srebrne, vsaj do poletnega solsticija, ki bo tudi v tebi prebudil nekoliko bolj divjo plat. Če vseeno nisi pristašica le te, pa ti bo na kožo pisana bisernata barva.

Preberi še: Lak, ki je pisan na kožo tvojemu znamenju (2.del)​

Za ta videz priporočamo

  • Essie Forever Yummy

  • Essie Merinocool

  • Essie Aruba Blue

  • Essie Mint Candy Apple

Povezane teme: laki za nohte, essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Odvisnica od lakiranja nohtov?

Priznam, zbirka mojih lakov za nohte se iz dneva v dan širi, izbira pa je praktično pogojena z dnevom, vremenom in razpoloženjem...