Lak, ki je pisan na kožo tvojemu znamenju (2.del)

Morda si preizkusila že vse modne trende, ki jih letošnje poletje zapoveduje za lakiranje nohtov, tokrat pa lahko izbereš barvo, ki ti je pisana naravnost na kožo oz. je kot nalašč za tvoje astrološko znamenje.

Lev

Tako kot griva kralja živali naj bodo vpadljivi tudi tvoji nohti. Poseži po bronastih odtenkih, ki so kot nalašč za tvoje ustvarjalne misli in mogočnost, ki jo predstavlja znamenje. Spiši novo zgodbo o uspehu! V kolikor pa še lezeš iz svoje sramežljivosti, pa poišči kombinacijo zlate in mareličaste, ki te bo morda spodbudila k drznosti.

Devica

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Le katero drugo barvo naj bi ti priporočili kot rdečo, barvo ljubezni, ki sega vse od škrlatno rdeče pa do nežnih skorajda rožnatih odtenkov. Za bolj romantične so na voljo odtenki rdeče vrtnice, za drzne vroča rdeča, za nežne dušice pa zapeljiva umazano rožnata.

Tehtnica

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Ne pozabi, manj je več! Prav zato se osredotoči na nude odtenke, ki so tako čisti kot ravno prav 'chic'. Kanček elegance bo k tvojemu videzu prispevala tudi rožnata, ki je kot nalašč za zabavna druženja in zabave pozno v noč.

Škorpjon

Tvoja ognjena osebnost in strastno srce ti tudi to poletje ne bosta dala miru. Razkrij svojo nežnejšo plat s svetniško rožnato ali pa izberi bogato rdečo, ki bo izrazila ogenj, ki bruha v tebi. Izbira je povsem tvoja, v svoji torbici pa imej kar obe, potem pa ju boš menjavala povsem glede na razpoloženje.

Strelec

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Obarvaj svoje nohte v črno! Vemo, zveni zelo temno, pa vendar ne jemlji tega tako, temveč bo črna barva v tebi vzbudila nekaj misterioznosti. Ne pokaži vsega naenkrat, temveč počasi odkrivaj svoje adute. Prav tako ti bo v poletnih mesecih odlično pristajala češnjevo rdeča, ki te bo na čase opomnila, da si ob svojem polnem urniku vzameš še nekaj časa zase.

Kozorog

Izberi turkizno barvo, ki se bo odlično skladala z barvo morske obale. Prav globina morja je odličen odraz tvoje osebnosti, ki se ne sprijazni zgolj s površnimi besedami. Prav tako so ti na kožo pisane vse vrste morskih barv, ki naj bi sicer nižale krvni pritisk, s tem pa ti pomagale, da se sprostiš in uživaš v poletju. 
 

Preberi še: Lak, ki je pisan na kožo tvojemu znamenju (1.del)

Za ta videz priporočamo

  • Essie Forever Yummy

  • Essie Licorice

  • Essie Merinocool

Povezane teme: laki za nohte, essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Kolekcija ličil za poletje 2017

LIČILA ZA POLETJE ZNAMKE LANCÔME: VZNEMIRLJIVE OČI, SIJOČA POLT...