Eva Longoria razkriva načine za prekrivanje sivih las v karanteni

V času izolacije smo se lahko prepričali, kako odvisni smo od strokovnosti drugih ljudi, katerih veščine smo morda jemali za samoumevne. Prva mesta med njimi zavzemajo frizerji in strokovnjaki iz lepotnih salonov.

Malokdaj sicer pomislimo, da tudi za tiste, ki so bili do nedavno pod žarometi reflektorjev in budnimi očmi tiska, v času pandemije veljajo enaka pravila. Zato nas je posebej presenetila Eva Longoria, ki je svojim oboževalcem razkrila, kako se bori s sivimi lasmi, pa tudi rešitev za ta problem, ki je dostopna prav vsem, ne samo tistim s statusom zvezde.

Eva Longoria – Iskren trenutek, ki je spremenil vse

Ni navada, da znani razkrivajo svoje pomanjkljivosti, vsaj ne širši publiki, zato smo se o njih navadili razmišljati kot o popolnih ljudeh brez vsake mane. Vendar pa je Eva Longoria s svojim iskrenim in realnim prikazom situacije tekom pandemije prekrižala pot takšnim predsodkom ter svojim oboževalcem, ki se preštevajo v milijonih, pokazala, da se tudi slavni srečujejo s povsem enakimi težavami kot mi in morajo poiskati alternativne rešitve zanje.

Ena od najbolj poznanih Razočaranih gospodinj je že zakorakala v petinštirideseto leto, zato so se tudi pri njej začeli pojavljati sivi lasje, prav kot se v teh letih zgodi navadnim smrtnikom. Zaradi trenutne izolacije je sivina bolj poudarjena in opaznejša kot kdajkoli, kar se jasno vidi v samem začetku video posnetka, ki ga je podelila s svojimi oboževalci.

Eva Longoria in njena čarobna rešitev

Najlažja in najhitrejša rešitev počiva v steklenički razpršila za prekrivanje sivih las Loreal Paris Magic Retouch. Eva je podelila svoje navdušenje nad tem izdelkom, ki je vse njene sive lase zmožen prekriti v le nekaj sekundah. Vse je nazorno prikazala v posnetku, tudi to, kako preprost za uporabo je sprej, kako naravno je videti na njenih laseh in kako hitro se posuši, tako da ni skrbi, da bi padel na obraz ali po nanašanju ostal na rokah.

Kmalu so sledili navdušeni komentarji, tudi s strani nekaterih Evinih slavnih prijateljev, kot so Serena Williams, Olivia Munn in mnogi drugi.

Naj te ne začudijo sive v dvajsetih

Večina deklet se začudi, ko v svojih dvajsetih in tridesetih letih opazijo pojavljanje sivih las, ki ga povzroča pomanjkanje melanina, pigmenta v foliklih dlak. Razlogi za pojavljanje sivih so v teh letih lahko raznoliki, od genetskih preddispozicij, pomanjkanja vitamina B 12, vse do kajenja in stresa. Sivi lasje v teh letih so zato vse pogostejši.

Vendar pa barvanje las ni nujno edina rešitev! Čim kasneje se začneš barvati, dlje boš ohranila svojo naravno barvo las in njihovo zdravje. Zato ti priporočamo, da na to še nekoliko počakaš in daš priložnost začasnim rešitvam, kot je razpršilo za prekrivanje sivih las Magic Retouch, ki ga Eva Longoria priporoča svojim oboževalcem.

Zakaj je Magic Retouch dobra izbira zate?

Loreal Paris Magic Retouch razpršilo oz. sprej se staplja z barvo tvojih las, ne glede na to, ali so barvani ali naravni, in jim podarja lepši videz. Zlahka se nanaša, traja vse do naslednjega umivanja las, dosegljiv pa je v različnih odtenkih za vse barve las.

Eva Longoria takole prekriva sive lase, ko se ji mudi

Eva nam je pokazala, kako se znajde z uporabo hitrega in učinkovitega razpršila Magic Retouch, vendar se njeno poslanstvo tu še ni zaključilo, saj je svoj oboževalce še enkrat navdušila tudi s svojim drugim video posnetkom, kjer je predstavila barvo za lase Loreal Paris Excellence Creme.

Izredno nežno in zlahka jo je nanesla na osivele korenine, vmasirala in prekrila vse potrebne dele. Tokrat je bilo dovolj, da barva na laseh ostane le 30 minut, zatem jo je sprala, nanesla balzam in lase posušila. Učinek je neverjeten!

Najbolje od vsega je to, da izdelke, ki so navdušili toliko slavnih, lahko naročiš preko spleta, in to s preprostim klikom na sliko izdelka pod besedilom.

Preberi še: Se ne upaš pobarvati sama doma: Zate imamo rešitev!

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Magic Retouch Golden Brown

  • L'Oréal Paris Magic Retouch Le Brun

  • L'Oréal Paris Magic Retouch Medium Iced Brown

  • L'Oréal Paris Magic Retouch Black

  • L'Oréal Paris Excellence Creme Natural Dark Brow 4

  • L'Oréal Paris Excellence Creme Natural Iced Brown 5.15

  • L'Oréal Paris Excellence Creme Natural Light Blonde 9

  • L'Oréal Paris Excellence Creme Natural Rich Auburn 5.6

Povezane teme: nega, trend , frizura, Eva Longoria, colorista, instagram, L'Oréal Paris, pravilna nega, dolgi lasje, nega las, Magic Retouch

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

10 zapovedi uporabe baze

Z izbiro prave baze oz. primer-ja si lahko zagotovimo popoln videz ličil, bleščečo kožo in povsem izenačeno polt. Pred samim nakupom pa se je dobro sp...