Hair make-up – barva za lase za hrabre - 1. Del

Millenial pink in ostali nežno rožnati odtenki

V otroštvu so bili rožnati lasje rezervirani izključno za barbike, od nedavnega pa so rožnati odtenki las tako priljubljeni, da lahko vsak dan vidiš na desetine deklet, kako se ponosno sprehajajo naokrog s to barvo las. Najbolj aktualen rožnat odtenek barve za lase je vsekakor millennial pink.

Lasje v odtenku millennial pink so večni. Skorajda ni svetovne zvezde mlajše generacije, ki ni vsaj nekaj časa nosila tega odtenka, zdi pa se, da mu priljubljenost nikakor ne pada. Tehnično je millenial pink rožnata barva brez modrih odtenkov. Zato ta odtenek deluje zelo mehko in ženstveno. Podoben temu odtenku je tudi rose gold z zlatim pigmentom, s katerim boš dosegla učinek sonca v laseh.

Hair make-up – barva za lase za hrabre

Kako se naličiti k nežno rožnatim odtenkom

Če se odločiš za eksperimentiranje z nežno rožnatimi odtenki, moraš razmisliti tudi o make-upu. Ko izbiraš ličila, se izogibaj oranžnim in temno rjavim odtenkom, ker niso komplementarni rožnati barvi. Najbolje se bo nežnim odtenkom rožnatih las podal učinek zadimljenih oči in živo rožnato rdečilo za ustnice. Prav tako ne uporabljaj osvetljevalca z zlatimi odtenki, ker ne bo pristajal tvojemu rožnatemu videzu.

Hot pink in odtenek maline

Če nisi ljubiteljica nežno rožnatega odtenka, obstaja rešitev tudi zate. Nekoliko močnejši rožnati barvi – hot pink in malina te bosta postavili v središče pozornosti. Pobarvati vse lase na takšen odtenek je lahko pretirano, tako da je v tem primeru prava izbira hair make-up. Prameni v takšnih močnih rožnatih barvah bodo odražali moč tvojega značaja in gotovo poskrbeli za opaznost v množici.

Hair make-up – barva za lase za hrabre

Kako se naličiti k močnim rožnatim odtenkom

Ker so te barve močne, mora biti make-up precej umirjen, še posebej čez dan. Odtenkoma maline in hot pink se najbolje podajo rahlo občrtane oči v kombinaciji z nude rdečilom za ustnice. Ko pade noč, lahko na oči močneje naneseš črtalo, na lica pa dodaš rdečilo. Zaradi nenaravne barve lase je pomembno, da je obraz popolnoma naraven, da nisi videti preveč vpadljivo.

Od najsvetlejše do slivovo vijoličaste barve

Vijolične lase je bilo včasih mogoče videti izključno na pankerskih zabavah, danes pa je to eden izmed najbolj priljubljenih trendov. Vsi odtenki, od španskega bezga pa do slivovo vijolične, so enako priljubljeni in trendovski. Celo mešanje teh odtenkov vodi v fenomenalen učinek prelivanja barv. Z vijolično lahko zares eksperimentiraš po mili volji. Noben odtenek ne deluje pretirano vsiljivo, tako da se sprosti in pusti domišljiji prosto pot.

Hair make-up – barva za lase za hrabre

Make-up k vijoličnim lasem

Če se odločiš za svetlejše odtenke vijolične, na primer barvo španskega bezga, uporabi temne odtenke make-upa, da ustvariš kontrast in poudariš barvo oči ter ton kože. Rdečilo za ustnice k svetlo vijoličnim odtenkom je lahko krvavo rdeče, vendar samo za večerni videz. Izbereš lahko dve ali tri različne odtenke senčil za oči in jih zmešaš, da dobiš večdimenzionalni videz. Če na lase naneseš nekoliko temnejši vijolični odtenek, uporabljaj izključno svetla ličila, saj so že lasje dovolj vpadljivi. Pri rdečilu za lica bo nežen breskvin odtenek poskrbel, da bo tvoj obraz videti sveže.

Preberi še: Naliči se v stilu boho

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Millenial Pink

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Rose Gold

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Raspeberry

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Purple

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Metallic Blue

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Green

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Grey

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Cobalt

Povezane teme: trend , frizura, slog

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Top 5 TikTok skincare trendi, ki jih moraš preizkusiti to pomlad

Letošnjo pomlad nam TikTok narekuje nove trende, mi pa smo komaj čakali, da jih preizkusimo in najbolj zanimive delimo s teboj...