Hair make-up – barva za lase za hrabre - 2. Del

Modri lasje – svetli, temni in kovinski odtenki

Tako kot pri rožnatih odtenkih las ima modra barva obilico oboževalcev med največjimi hollywoodskimi zvezdniki, zato ni čudno, da je ta barva las tako zelo priljubljena. Nekoč so bili modri lasje rezervirani izključno za Marge Simpson, danes pa so znak svobodnega duha in želje po oddaljevanju od družbenih norm. Svetlolasim najbolje pristajajo svetlejši, nežno modri in kovinski odtenki, medtem ko rjavolaskam najbolje pristaja kobaltovo moder odtenek.

Hair make-up – barva za lase za hrabre - 2. Del

Make-up k modrim lasem

Pri modrih laseh bodi zelo pozorna na make-up. Kar zadeva senčila za oči, se drži nevtralnih, zemljasto bronastih odtenkov, s katerimi boš z malo pomoči črnega svinčnika za oči dosegla učinek zadimljenih oči. Izogibaj se močnemu konturiranju, nanesi zgolj malce rdečila na ličnice. Pri dnevni različici nanesi nevtralno nude rdečilo za ustnice, pri večernem videzu pa lahko prosto eksperimentiraš z neobičajnimi odtenki temno modre, sive in črne.

Zeleni lasje za najpogumnejše

Nekoč je bila zelena barva nočna mora vseh pobarvanih svetlolask, saj je ob stiku z bazenom popolna blond barva postajala zelena, in ni ji bilo več pomoči. Danes si ženske namenoma barvajo lase v zelene odtenke. Na rjavolaskah bodo zeleni odtenki videti naravneje kot na svetlolaskah, ki jim zadostuje že nekaj zelenih pramenov, da pritegnejo pozornost.

Hair make-up – barva za lase za hrabre - 2. Del

Make-up k zelenim lasem

Pri zelenih odtenkih las strogo pazi, da na očeh uporabljaš izključno naravne odtenke. Prava izbira so rjavi, zlati in nežno rdečkasti odtenki. Če oči naličiš z nenaravnimi, močnimi barvami, boš videti, kot da si stopila iz znanstveno-fantastičnega filma, česar si gotovo ne želiš. Pri rdečilu za ustnice bo kateri koli rdeč odtenek popolna izbira za zelene lase.

Srebrni odtenki kot poklon sivim lasem

Siva je in! Odtenek, ki so se ga ženske nekoč sramovale, je sedaj eden izmed najbolj priljubljenih na svetu in milenijci ga obožujejo. Enako dobro pristoji tako svetlolasim kot rjavolasim, ni preveč vpadljiv, poskrbi pa za eleganco, ki jo težko dosežeš z drugimi barvami las. Srebrni odtenki las so tako priljubljeni, da nekateri modni strokovnjaki trdijo, da je srebrna nova blond!

Hair make-up – barva za lase za hrabre - 2. Del

Make-up k srebrnim lasem

Ob srebrnih odtenkih lahko poudariš obraz. Od oči, trepalnic in obrvi pa do rdečila za ustnice – pusti domišljiji prosto pot in se naliči, kot da je večer. Če obraz naličiš z nude in nevtralnimi odtenki, se bo preveč stopil z lasmi in ne boš dosegla učinka uau, ki ga želiš. Pri barvah ni pravil – uporabljaj odtenke ličil, ki jih želiš, samo da so močni in opazni.

Dodatni nasvet:

Vse barve iz linije Colorista make-up lahko zmešaš in tako ustvariš mavrico. Seveda mora biti ob takšnih laseh make-up zelo nevpadljiv. In ne pozabi, barve Colorista izginejo po samo enem umivanju, tako da se ne boj eksperimentirati!

Preberi še: Hair make-up – barva za lase za hrabre - 1. Del

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Rose Gold

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Raspeberry

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Millenial Pink

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Purple

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Metallic Blue

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Green

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Shimmer White Gold

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Cobalt

Povezane teme: make up , trend , Loreal Paris, lase

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

To so tekoči pudri, primerni za vsak tip kože

Morda zveni nemogoče, vendar v nadaljevanju besedila predstavljamo izdelke, ki bodo izpolnili vsa tvoja pričakovanja – to so tekoči pudri, primerni za...