Kako nanašamo ličila za lase

Ličila za lase so po bližnjici osvojila svet. Skoraj vsaka ženska sanja, da bi lahko brez posledic eksperimentirala z barvami in zdaj so se te sanje izpolnile! Ličila za lase odstranimo z enim samim umivanjem, dostopna pa so v več nenavadnih odtenkih. Če si dovolj pogumna in drzna, da te nore barve tudi preizkusiš, potem ti svetujemo, kako to lahko storiš povsem sama, brez pomoči frizerja.

Kako nanašamo ličila za lase

Kako nanesti Colorista hair makeup?

Najprej moramo poudariti – da bi uporabila ličila za lase, ti ni treba obiskati frizerja. Ta izdelek lahko povsem preprosto naneseš kar sama. Barvanje traja približno dvajset minut, barvo pa nanašamo le po dolžini, in ne na samo teme, zato boš brez težav dosegla popularen ombre ali balayage učinek. Izbira barv je zares velika in ker Colorista hair makeup odstranimo z enim samim pranjem, si lahko privoščiš eksperimentiranje po mili volji.

Kako nanašamo ličila za lase

Kako odstraniti Colorista hair makeup?

Če si odraščala v devetdesetih, smo prepričani, da se spominjaš obdobja, ko je bil sprej za lase glavni modni »bum«. Pri tem izdelku pa je bilo posebej neprijetno, da je ustvarjal lepljiv občutek, ki se ga ni bilo moč znebiti tudi po pranju. Z ličili za lase se ti to ne more zgoditi. Tekstura dlake se seveda nekoliko spremeni, vendar sprememba ni neprijetna, niti drastična. Po umivanju bodo tvoji lasje povsem enaki, kot so bili pred barvanjem, in to brez vsakih posledic. Postopek je tako preprost kot pri ličilih za obraz.

Kako nanašamo ličila za lase

Kako izbrati odtenek?                                     

Ker veš, da se barve lahko znebiš z enim samim umivanjem, ne razmišljaj preveč in daj domišljiji prosto pot! Pazi le na to, ali na embalaži piše, da je izdelek namenjen temnolaskam ali svetlolaskam. Če spadaš med slednje, uporabila pa bi izdelek za temnolaske, ga pač ne boš mogla sprati tako zelo hitro. Izbiraš lahko med rožnatimi, vijoličnimi, modrimi, zelenimi in sivimi odtenki, ki jih lahko tudi medsebojno kombiniraš in ustvariš učinek mavrice v laseh.

Kako nanašamo ličila za lase

Preberi še: Ličila za lase – kratek tečaj

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Green

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Metallic Blue

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Grey

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Cobalt

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Purple

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Millenial Pink

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Raspeberry

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Rose Gold

Povezane teme: make up , trend , L'Oréal Paris, lase

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nahrani svoje lase po hladni zimi!

Na videz zahtevna naloga obnove poškodovanih las v samo nekaj preprostih korakih lahko postane pravi sadni raj...