Letošnje poletje si drzni povsem spremeniti barvo svojih las!

Vsa dekleta, ki nikdar niso barvala svojih las, vedo, da se je težko odločiti za ta korak, še posebej, če je odtenek, o katerem sanjajo, povsem drugačen od njihove naravne barve. Da, govorimo o tistih drastičnih spremembah rjavolask v blondinke, o drznih in izzivalnih preobrazbah, za katere se težko odločijo tudi slavni.

Pozabi na strah, da bi poškodovala ali oslabila svoje lase, če se odločiš za to neverjetno spremembo. Sedaj se vsemu temu lahko izogneš s pomočjo ustrezne in ciljane nege las. Poletje ni čas za sigurne poteze. Celo znani modeli kot je Emily Ratajkowski pričajo o tem.

Legendarna rjavolaska je postala blondinka

Po mesecih, preživetih v izolaciji, se je legendarna rjavolaska Emily Ratajkowski odločila osvežiti svoj poletni videz, tako da je spremenila barvo svojih las in se pridružila klubu blondink. O spremembi barve las je Emily veliko razmišljala, vendar se je bala za stanje svojih las po tovrstnih avanturah.

»Nikdar nisem barvala svojih las, niti drastično spreminjala njihove dolžine. Zelo sem vesela, da mi je Kerastase dal blagoslov, da postanem blondinka. Ravnokar sem praznovala rojstni dan in srečna sem, da iz izolacije prihajam s svežim videzom. Bistvo lepote je, da je zabavna in izrazna, in to je definitivno najbolj zabaven trenutek v mojem življenju, kar se lepote tiče.«

Letošnje poletje si drzni povsem spremeniti barvo svojih las!

Kako negovati posvetljene lase?

V novo priljubljeno nego las Emily vključuje linijo Kérastase Blond Absolu, ki ji bo pomagala v avanturi in ji omogočila popolno nego in toniranje njenih blond las.

 Ta negovalna linija za lase ustreza potrebam posvetljenih las, ne glede na odtenek in način posvetlitve, ki ga letošnje poletje izbereš. Neguje in ščiti želene svetle odtenke, šatirane lase in lase, posvetljene s tehnikami, kot so belejaž, ombre in podobno, pa tudi lase, ki so pretrpeli drastično spremembo barve, za kakršno se je odločila Emily.

Linija Kérastase Blond Absolu

Linija Blond Absolu vsebuje: šampon za posvetljene in pramenaste lase, vijolični šampon proti bakrenim tonom, intenzivno nego za posvetljene in pramenaste lase, vijolično masko proti bakrenim tonom za posvetljene lase s hladnimi prameni, ter univerzalni serum, ki ščiti pred toploto, za posvetljene in pramenaste lase.

Izdelki iz te linije vsebujejo hialuronsko kislino, cvet planike in ultravijolične nevtralizatorje.

Hialuronska kislina

Čeprav si se navadila, da o hialuronski kislini slišiš predvsem v kontekstu izdelkov za nego kože, moraš vedeti, da enako blagodejno deluje tudi na tvoje lase. Zapolnjuje jih in obnavlja, jih zgladi in okrepi ter prepreči njihovo lomljenje.

Cvet planike

Izdelki iz te linije vsebujejo tudi planiko, ki je najčistejši nesmrtni  cvet z ledenikov švicarskih Alp, poznan po tem, da uspešno kljubuje vsem vremenskim pogojem. Planika je videti delikatno, vendar so njene antioksidativne in zaščitne moči osupljive.

Letošnje poletje si drzni povsem spremeniti barvo svojih las!

Ultravijolični nevtralizatorji

Eden od največjih neželenih učinkov po barvanju las je nestabilen ton z neželenimi odsevi in pomanjkanje intenzivnosti barve. Zato ta linija vsebuje tudi ultravijolične nevtralizatorje, narejene iz mešanice modre in vijolične barve, ki neposredno in trajno nevtralizirajo neželene tone, poudarijo odseve, pramene in naravni sijaj las.

Boš tudi ti to poletje tako drzna kot Emily? Podeli z nami v komentarjih!

Preberi še: Kako izbrati roza šminko glede na ton kože

Za ta videz priporočamo

 • Kérastase Paris Bain Lumiere

  Takojšnje naročilo
 • Kérastase Paris Bain Ultra Violet

  Takojšnje naročilo
 • Kérastase Paris Blond Absolu Masque Ultra Violet

  Takojšnje naročilo
 • Kérastase Paris Blond Cicaflash Treatment

  Takojšnje naročilo
 • Kérastase Paris Cicaplasme

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nega, trend , frizura, dolgi lasje, nega las, hialuron, Kerastas

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trend alert: Preizkusili smo maskaro, o kateri odzvanja po Tik Toku

Razkrivamo, zakaj je maskara Maybelline New York Lash Sensational Sky High postala najbolj osvajalna maskara na Tik Toku...