Ličila za lase – kratek tečaj

Moraš priznati, da so ličila v zadnjih nekaj letih povsem zavladala svetu. Nekoč so ženske in dekleta nosile samo kanček maskare na trepalnicah, morda šminko, danes pa nas večina ne gre niti do trgovine brez podlage, osvetljevalca, bronzerja, korektorja, tekočega pudra … Časi so se preprosto spremenili. Enako velja za lase. Zahvaljujoč ličilom, namenjenim prav lasem, lahko eksperimentiraš z njihovo barvo kar v zavetju lastnega doma – in tako seveda zgroziš vse frizerje tega sveta.

Ličila za lase – kratek tečaj

Zakaj imamo potrebo po spremembi barve las         

Kot večina nas, si si tudi ti verjetno že kdaj zaželela eksperimentirati z barvo las. Pravijo, da ženske in dekleta spremenijo barvo las po velikih življenjskih spremembah – po prekinitvi dolgoletne veze, po spremembi službe, selitvi v novo mesto ali državo ipd. Najbrž pa si se tudi že kdaj le korak pred frizerskim salonom ali dokončno drastično spremembo las vprašala, ali ti bo kasneje žal in ali je sploh pametno, da v enem poskusu preideš iz rjavolaske v blondinko, dodaš roza pramene ali celo glavo obarvaš v zapeljivo siv odtenek.

Kaj pa, če nam trajna barva ni všeč?!

Realno, obstaja dobra možnost, da boš po takšnih eksperimentih videti bolj kot karakter iz risanke kot pa Kim Kardashian v svoji rožnati ali sivi fazi. Na srečo so pri L’Oreal Paris ustvarili specialno »hair makeup« linijo oziroma ličila za lase, ki omogočajo svobodno eksperimentiranje. Ta barva za lase se spira po enem samem pranju, zato lahko po mili volji preizkušaš razne odtenke! Če ne boš zadovoljna, lase preprosto opereš in vse je kot prej!

Ličila za lase – kratek tečaj

Barve in odtenki ličil za lase

Colorista makeup za lase vsebuje veliko število odtenkov, tako za temnolaske kot blondinke. Preizkusi roza, ultramarin, nežno plavo, zeleno, rumeno in rjavo barvo, ki jih lahko odstraniš takoj ob prvem pranju. Barve lahko naneseš v katerem koli stilu želiš – ombre, balayage, prameni … ličila za lase ti omogočajo, da se igraš po brez meja!

Ličila za lase – kratek tečaj

Preberi še: Sivi lasje: kako se naličiti ob tem nenavadnem trendu

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Rose Gold

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Raspeberry

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Millenial Pink

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Purple

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Metallic Blue

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Green

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Shimmer White Gold

  • L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup Cobalt

Povezane teme: make up , trend , L'Oréal Paris, lase

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Prevzemi popoln nadzor nad pokrivno močjo tvojega tekočega pudra!

Učinek, obstojnost in pokrivna moč tvojega pudra nič več ne morejo zbledeti. Od sedaj je vse samo v tvojih rokah...