O tem likalniku za lase se šepeta po vsem svetu: poglej si, zakaj!

O tem likalniku za lase se šepeta po vsem svetu: poglej si, zakaj!

Redkokdaj se na trgu pojavi izdelek za stiliziranje las, o katerem bi se toliko govorilo. Še posebej v času, ko lase največkrat oblikujemo kar doma in se bolj poredko prepuščamo rokam profesionalcev, čemur seveda botrujejo očitni razlogi. Parni likalnik, ki poškodbe las zmanjša kar za 78 % glede na klasične likalnike, je resnično pravo odkritje in čudovita novica za lepotno industrijo, zaradi katere boš lažje sprejela, da svojega frizerja videvaš bolj poredko kot nekoč.

Izzivi stiliziranja las pozimi

Zimsko obdobje je prepričljivo največji izziv za oblikovanje in stiliziranje las.

Na nizkih temperaturah, ki nas obdajajo, so lasje izpostavljeni vlažnemu in hladnemu zraku ter vetru, zato je neizbežno, da se zaščitimo s kapami, šali in plašči. To pa nikakor ne prija našim lasem, zato se v tem času pogosto hitreje mastijo in lomijo. Niti zaprti prostori niso kaj boljši, saj jih suh zrak in ogrevanje puščata brez sijaja, izsušene in izčrpane.

Kako torej v zimskem času sploh lahko stiliziramo lase, ki so že tako ali tako poškodovani?

Zima, veter in suh zrak nimajo možnosti!

Odgovor se skriva v izdelkih za nego las, ki so kreirani tako, da lase globinsko hranijo, obnovijo in jim povrnejo sijaj. Prav takšne učinke lahko najdeš v izdelkih iz linije L’Oreal Paris Profeesionnel, ki jih lahko uporabljaš doma, saj predstavljajo popolno zamenjavo globinskih negovalnih postopkov pri profesionalnih frizerjih.

Z uporabo teh izdelkov bo oblikovanje las postalo preprosto, če pa jih združiš še z inovativno parno napravo, niti zima, veter ali vlaga, niti suh zrak ne bodo imeli nobene možnosti!

Bodi vedno pripravljena na video klic

V trenutkih, ko veš, da se moraš pojaviti pred sodelavci ali nadrejenim iz službe, pred najljubšo družbo ali partnerjem, je pomembno, da si videti lepo in urejeno, kot nekdo, ki zaradi ostajanja doma ni dopustil, da bi deloval zapuščeno ali zanemarjeno. Pri tem se najprej seveda opazi prav videz las.

Drži, da je lase najlažje povezati v konjski rep ali nespretno figo, vendar danes obstajajo naprave za oblikovanje las, ki omogočajo frizuro kot iz salona, in to v le nekaj minutah. Ne, ne mislimo na klasične likalnike las, figaro in popularne fen-krtače, po katerih moraš lase obnavljati z raznimi maskami in olji, pač pa na novo napravo na trgu, ki bo spremenila tvoje življenje.

Klasični likalniki las: nenadomestljive naprave za stiliziranje?

Prepričani smo, da se tudi na tvoji polici v sobi ali kopalnici nahaja klasičen likalnik las, ne glede na to, ali imaš raje kodre ali drzno gladke lase. Najbrž se bodo posebej strinjala vsa dekleta z gostimi in neposlušnimi lasmi, ali tista, ki se borijo z obvladovanjem naravnih kodrov. Brez likalnika si je praktično nemogoče zamisliti oblikovanje takšnih las, četudi vemo, da s tem lase izpostavljamo visokim temperaturam, ki jo izsušujejo in celo uničujejo.

O tem likalniku za lase se šepeta po vsem svetu: poglej si, zakaj!

Vse do danes je bil to edini, za mnoge tudi najhitrejši način. Vendar ne skrbi, končno se je pojavila rešitev v obliki boljše naprave za stiliziranje las!

Inovacija: parni likalnik, ki zmanjša poškodbe las

Inovacij v svetu lepote nikdar ne zmanjka, tako so eksperti s področja tehnologije in lepote s svojim znanjem ustvarili edinstven parni likalnik za lase L'Oréal Professionnel Steampod 3.0, ki je sedaj dostopen tudi v omejeni izdaji L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 x Karl Lagerfeld.

S spojem teh dveh imen iz modne in lepotne industrije je nastal likalnik L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 x Karl Lagerfeld, ki obeta, da povsem nadomesti klasične likalnike za lase, saj je z njim vsak pramen treba zaobjeti le enkrat, in že dosežemo hoteni rezultat, pri tem pa so poškodbe las za kar 78 % manjše kot pri klasičnih likalnikih las.

L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 x Karl Lagerfeld parni likalnik las

Parni likalnik, ki omogoča kreiranje različnih frizur, z vselej sijočimi in gibkimi lasmi, ki so za kar 78 % manj poškodovani.* Sedaj je torej možno biti nežen do svojih las in hkrati doseči trajne ter učinkovite rezultate.

Parni likalnik las L'Oréal Professionnel Steampod 3.0 x Karl Lagerfeld uporabljajo najboljši frizerski saloni, sedaj pa ga lahko uporabljaš tudi ti. Je izredno lahek in praktičen, dopolnjen s črno usnjeno torbico za prenašanje. Posebej bo všeč vsem ljubiteljem valovitega likanja las, saj njegov rotirajoči kabel bistveno poenostavlja ta postopek.

O tem likalniku za lase se šepeta po vsem svetu: poglej si, zakaj!

Najboljše pri tem je, da je pod vplivom pare potrebna nižja temperatura kot pri drugih napravah, zato bodo tvoji lasje ohranjeni in zdravi. Ne skrbi, to sploh ne vpliva na učinek, ki ga želiš doseči. Tvoja frizura bo ostala na svojem mestu vse do naslednjega umivanja las!

Se tudi tebi, prav tako kot nam, zdi, da bi parni likalnik lahko kaj zlahka nadomestil klasične likalnike las in postal naprava številka ena v stiliziranju las? Tvoje mišljenje podeli z nami v komentarjih.

*Instrumentalni test glede na običajne likalnike las po 15 uporabah        

Preberi še: Jesenski hit: Francoska manikira na nov način

Za ta videz priporočamo

  • L’Oréal Professionnel Paris X Karl Lagerfeld SteamPod 3.0

Povezane teme: nega, frizura, moda, pravilna nega, dolgi lasje, nega las, Karl Lagerfeld, L’Oréal Professionnel Paris X Karl Lagerfeld, SteamPod 3.0

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Razkrivamo: zakaj je Skin Icing glavna tema na TikTok-u

Navadili smo se že, da je TikTok postal pravi vir najrazličnejših lepotnih trendov in trikov. Čeprav večina ljudi nerado prizna, najbrž ni nikogar, ki...