Reci zbogom razcepljenim konicam in slamnatim lasem

Dolgi, kratki, ravno ali stopničasto pristriženi, paž ali bob, vsem je dobro znano, da so lasje največji ženski adut. K temu je treba dodati, da z njimi pogosto komuniciramo, se spogledujemo oz. lase vključujemo v našo telesno govorico, zato je zelo pomembno, da se počutimo samozavestne glede svojih las. Na žalost pa pogosto ni tako, saj nam nekateri glavni nasprotniki, kot so razcepljene konice, pomanjkanje volumna, občutek izsušenosti in ne nazadnje nenehno maščenje lasišča, pogosto narušijo samozavest, s tem pa tudi samo razpoloženje.

Reci zbogom razcepljenim konicam in slamnatim lasem

Morda se na vse pretege trudiš, da bi se uprla nagonu za umivanjem las vsak, ali v najboljšem primeru vsak drugi dan. Vse te številne Golgote, ki jim ni konca in s katerimi se pogosto soočamo, s seboj prinašajo še občutek krivde, saj se nam kaj zlahka zazdi, da same še dodatno vplivamo na poslabšano stanje naših las.

SOS: Razcepljene konice in slamnati lasje?

Leta barvanja, sušenja, preizkušanja najrazličnejših prelivov in stilov na naših laseh puščajo sledi, ki jih kljub še tako velikemu trudu ne moremo izbrisati. Pogosto obiskovanje frizerja in striženje konic lahko nudi kratkoročno olajšanje, vendar ne rešuje problema v sami srži. Proračun, namenjen raznim preparatom in oblikam nege, se s časom le veča in raste, in zdi se, da se nam želeni cilj vselej za mišjo dlako izmakne.

Reci zbogom razcepljenim konicam in slamnatim lasem

Zakaj zapleteno, če je lahko preprosto?

Odgovor je zelo pogosto na dlani in nas dobesedno kliče, vendar ostajamo gluhi, saj živimo v zablodi, da mora rešitev težav vselej biti zapletena, nedostopna ali bajeslovno draga, češ da sicer ne bi mogla trajno delovati.

Kaj pa, če zdravilo za poškodovane, suhe lase in razcepljene konice počiva v steklenički, ki je dostopna vsem nam in dosegljiva v vseh drogerijah?

Prav po tem se izdelki iz linije Garnier Fructis SOS Repair ločujejo od poplave tovrstnih preparatov za boj proti suhim in poškodovanim lasem.

Znamka, ki razume pomen zdravih in močnih las

Šampon Garnier Fructis SOS Repair kot steber te linije prihaja v pol prozorni embalaži, tako da vselej lahko zaslutiš, kdaj bo čas za novega. V svoji sestavi vsebuje silikon, ključen za gladke lase, zato po vsakem umivanju ti postajajo vse bolj in bolj gladki, in kar je najpomembnejše, ne izsušuje temena glave.

Reci zbogom razcepljenim konicam in slamnatim lasem

Ko opraviš z umivanjem las, ti balzam Garnier Fructis SOS Repair pomaga pri lažjem razčesavanju. Kot velja za vse izdelke iz te linije, tudi balzam vsebuje olje indijskega grozdja, ki lase obnavlja in hkrati pospešuje njihovo rast. Tvoji lasje ne bodo obnovljeni le površinsko, saj izdelek med drugim vsebuje kerafil, rastlinski derivat, ki prodira globoko v korenine las in jih obnavlja od znotraj.

Krona cele linije Garnier Fructis SOS repair je krema za lase Garnier SOS Repair 10 v 1, ki predstavlja »final touch« popolne nege las. Dostopna je v praktičnem pakiranju na pritisk in vsebuje obilje hranljivih sestavin, ključnih za obnovo suhih in poškodovanih las. Olje amle in tekoči amino kreatin, s katerima je obogatena, uspešno zadržujeta vlažnost v samih koreninah las, tako da so ti hidrirani in gladki. Nanesemo jo lahko na mokre ali suhe lase, ki postanejo lahkotni, mehki na dotik in voljni za razčesavanje. Prelep sadni vonj te bo spremljal skozi ves dan, poškodovani in suhi lase pa bodo prerojeni.

Reci zbogom razcepljenim konicam in slamnatim lasem

Moč in prožnost poškodovanim lasem še dodatno vrača tekoči amino keratin, prisoten v vseh izdelkih iz linije Garnier Fructis SOS Repair.

Naši lasje so naša moč

Ko gre za zdravje naših las, je izredno pomembno, da si vzamemo trenutek za prebiranje ozadja embalaže. Obstaja celo morje izdelkov, ki obljubljajo borbo proti suhim in poškodovanim lasem, vendar so le redki resnično učinkoviti, kar jim omogoča njihovo bogastvo hranljivih sestavin, da lahko ciljano vplivajo na samo srž problema. Zelo pomembno je, da poznamo naravo sestavin v izdelkih, ki jih uporabljamo, kot tudi kako in v kolikšni meri učinkovito delujejo na zdravje naših las. Razcepljene konice, suhi, lomljivi in poškodovani lasje bodo postali stvar preteklosti, novi, obnovljeni lasje, ki izžarevajo mehkobo, sijaj in odpornost na vse zunanje vplive, pa bodo postali tvoj zaščitni znak.

Reci zbogom razcepljenim konicam in slamnatim lasem

Vse izdelke lahko naročiš s klikom nanje pod besedilom.

Si že preizkusila linijo Garnier Fructis SOS Reapir? V komentarjih podeli z nami tvoje vtise!

Preberi še: Garnier zaganja pobudo »Green Beauty Initiative«

Za ta videz priporočamo

 • Garnier Fructis SOS Repair Fortifying Shampoo

  Takojšnje naročilo
 • Garnier Fructis SOS Repair Fortifying Conditioner

  Takojšnje naročilo
 • Garnier Fructis SOS Repair Mask

  Takojšnje naročilo
 • Garnier Fructis SOS Repair 10 in 1

  Takojšnje naročilo

Povezane teme: nega, trend , frizura, moda, pravilna nega, dolgi lasje, nega las, Garnier, Garnier Fructis

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Microfeathering je preteklost - tu je microshading

Čeprav je tehnika microfeathering osvojila mnoge simpatije, saj obrvi naredi pernate in lahkotne, še vedno stremimo k poudarjenim, definiranim obrvem,...