Manikura doma: Trije koraki do lepih nohtov

Lepi in negovani nohti naredijo žensko samozavestno in odločno v vsemu, kar počne čez dan.  Ni važno, ali ste v službi, na popoldanski kavici s prijatelji ali družinskem kosilu, urejena manikura vam bo vsekakor pomagala, da se počutite privlačno in da boste zadovoljne same s seboj.

Imejte rade svoje roke

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Nega rok je enako pomembna kot nega obraza. Dovolj je, da rokam posvetite malo več pozornosti in jim omogočite  potrebno hidratacijo. Naš nasvet je, da s seboj vedno nosite dobro kremo za roke! Pogosto pranje rok z agresivnimi mili izsušuje kožo, roke pa postanejo grobe in razpokane. Če želite, da vaši najbližji uživajo v nežnosti vašega dotika, obvezno po vsakem umivanju namažite roke z ustrezno hidratantno kremo.

Skrbite za nohte

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Veliko število žensk ima nekakšno težavo z nohti. Ne glede na to ali se lomijo, ali so krhki, ali pa se enostavno težko oblikujejo, vaši nohti potrebujejo dodatno nego in posebno pozornost. Poskusite nekatero od Essie baz, ki hranijo noht in ga prekrivajo z zaščitno plastjo ter boste  navdušene nad rezultatom. Seveda obstajajo tudi drugi številni Essie laki za krepitev in nego nohtov.  Lahko izberete tiste, ki vam najbolj ustrezajo.

Bodite pogumne in domiselne

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Po negi rok in nanašanju baze na nohte je čas, da preidete na najlepši del manikure. Izberite barvo, ki sledi spomladanskim trendom. Lak nanašajte v tankih plasteh, da bi se hitreje sušil. Prepustite se raznolikim barvam, ki jih nudi Essie. Pustite domišljiji prosto pot in vaši nohti bodo sigurno tisti popolni dodatek vsakemu spomladanskemu videzu.   

Več preberi: 3 koraki do popolno nalakiranih nohtov

Povezane teme: nohti, nega, manikira, essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Legendarni Kiehl's končno tudi v Sloveniji

Čakali smo, čakali in končno dočakali...