Mint zelena spomladanska manikira

Če si tudi ti ena tistih lepotic, ki imajo rade enostavne stvari, enostavna oblačila brez pretiranih potiskov, enostavne čevlje in dodatke, potem naj barva nohtov pokaže tvoj „divji“ in nemiren značaj. Kako? Enostavno!

Če je tvoja omara polna enobarvnih oblačil, je čas, da se malo sprostiš in nalakiraš svoje nohte z barvo, ki je popolni hit letošnjo sezono, in sicer odtenek mint zelene!

Priprava za lakiranje

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Začnite z oblikovanjem nohtov in pazite, da jih preveč ne stanjšate, saj tako postanejo krhki. Ne pozabite pomembnega pravila, da nohte vedno oblikujete glede na kakovost vaših nohtov in kako hitro rastejo! Nohte morate vedno pripraviti, preden nanesete lak. Nanesite bazo, ki nahrani in ojača nohte ter olajša nanašanje laka. Po bazi se lak hitreje suši in se dalj časa zadrži na nohtih. Na koncu na tako pripravljene nohte, nanesite mint lak in že po nekaj minutah boste opazile svežino morskega vetriča na svojih rokah.

Zakaj mint zelena?

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Psihologi pravijo, da je mint barva barva narave in da pomirja. Kaj pa manikira v mint barvi? Ja, to je detajl, ki bo popolnoma spremenil tvoj celoten videz in ti bo pomagal, da boš to poletje trendi dekle. Verjemi nam, mint lak nikakor ne more biti neopazen!

Predstavnice lepšega spola, ki svoje roke in nohte urejajo kar doma, vedo, da se, ko gre za kakovost in izbiro barve, lahko zanesejo na Essie. Tudi tokrat Essie ponuja široko izbiro lakov za nohte in med njimi je tudi aktualen Essie Mint Candy Apple odtenek. Mint zelena je barva vetriča in svežine, barva poletnih koktejlov in ledenega zelenega čaja.

Preberi še: „Najslajša“ poletna manikira

Za ta videz priporočamo

  • Essie Mint Candy Apple

  • Essie First Base

Povezane teme: laki za nohte, essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Konec krhkih nohtov

​Tudi tebi preglavico povzročajo lomljivi nohti...