Nadlak, naš najdražji

Prav zato je pomembno nohte primerno zaščititi, pri lakiranju pa nikoli ne smemo preskočiti klasičnih korakov. Jih ponovimo? Začnemo s podlakom, nadaljujemo z barvo in končamo z nadlakom. Želiš izvedeti, kako se lahko izogneš napakam?

Urejeni nohti

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Nadlak je pomemben dejavnik pri urejanju nohtov, ne le da poskrbi za hitrejše sušenje laka in daljšo obstojnost, temveč tudi za izrazitejši ter trajnejši sijaj. Prav zato ga pri negi nohtov ne gre izpuščati. Me smo preizkusile Essie Let it shine nadlak, ki vsebuje edinstveno anti age formulo. Zaradi svoje posebne sestave ustvari videz salonsko urejene manikire, brez da bi nam bilo potrebno obiskati profesionalce. Popoln videz lahko s pomočjo Essie Let it shine dosežemo kar doma. Izdelek namreč podaljšuje učinek laka za nohte in poskrbi še za večji sijaj.

Hitro sušenje

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Ker imamo poleti nekoliko več časa za eksperimentiranje, je pod naše roke prišel še Essie Good to go nadlak za nohte, ki je kot nalašč za vse, ki nimajo časa za sušenje nohtov. Nadlak namreč poskrbi za zaščito, visok sijaj brez dolgotrajnega čakanja. Samo nanesemo na nohte in že smo pripravljene na odhod.

Preberi še: Kako lahko same ustvarite učinek gela na nohtih

Za ta videz priporočamo

  • Essie Toap Coat Good To Go

Povezane teme: laki za nohte, essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Konec grizenja nohtov!

Kot malčki smo sedeli na klopci z rokami v ustih in veselo grizli nohte, kadar smo bili kakorkoli živčni...