Najboljša nega za dolge nohte

Da pa bo sam lak prišel do izraza, je potrebno za nohte ustrezno poskrbeti, še posebno skrb moramo nameniti dolgim nohtom, ki so še dosti bolj na udaru. Prav zato vam ponujamo nekaj nasvetov, ki vam bodo prišli še kako prav.

Pravilna nega je najpomembnejša

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Skrbite za svoje roke in ob nanosu vlažilne kreme masirajte tudi obnohtno kožico. Ta namreč vpliva na rast in krepost nohtov.

Noht pred nanosom novega laka primerno očistimo in v tankem sloju nanesemo podlak. Ko se le ta posuši sledi plast barvastega laka, nato pa ne smemo pozabiti niti na nadlak, s katerim bo naša barva dalj obstojna.

Ker je izdelkov za nego nohtov hitro preveč, vam priporočamo kar uporabo Essie Base Coat All In One, ki združuje podlak, nadlak in utrjevalec. Tako boste zaščitile noht, poskrbele za obstojnost, obenem pa še okrepile samo moč nohta.

Manikira kar doma

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Vsak tip nohtov si zasluži specialno nego, rezultat, ki je viden po profesionalni manikiri, pa lahko pogosto ustvarimo tudi doma.

Po uporabi Essie Base Coat All In One bodo vaši nohti močnejši in sijoči, ob tem pa tudi gladki in kot nalašč za nanos laka.

Preberi še: Kako lahko same ustvarite učinek gela na nohtih

Za ta videz priporočamo

  • Essie Base Coat All in One

Povezane teme: laki za nohte, essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Črn ali rdeč lak?

Barve, ki pristajajo temperamentnim lepoticam...