Najlepši nohti za maturantski ples

Maturantski ples je zelo pomemben dogodek vsake srednješolke. Takrat vsako dekle pazljivo izbira obleko, ki jo bo obleklo za maturantski ples in v kateri se bo počutilo prav posebno.

Če si že izbrala obleko, je čas, da poskrbiš za ostale detajle, kot so nakit, ličila, pedikura in manikira. Odločili smo se, da ti pomagamo pri izbiri laka, ki bo okrasil tvoje nohte in celotnemu videzu dal poseben pečat in svečan videz. Naši nasveti bodo še posebej všeč dekletom, ki so za maturantski ples izbrala elegantno obleko v minimalističnem slogu.

Geometrija kot navdih

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Mogoče geometrija ni bila ravno tvoj priljubljen predmet v šoli,  a je vendar navdih mnogim svetovnim oblikovalcem in umetnikom. Trikotnik, kvadrat, pravokotnik in različni potiski na oblekah so se preselili na nohte. Če si dekle z močno osebnostjo, je takšna manikira kot ustvarjena zate.

Najpomembnejše je, da lahko z malo natančnosti dosežeš pravi „uau“ učinek na svojih nohtih. Izbrati moraš le barve in lahko začneš s poslikavo. Z Essiejem in njegovo široko paleto barv ter kakovostnimi laki bo tvoj maturantski ples nepozaben.

Umetnost na nohtih

 

A post shared by essie (@essiepolish) on


Če si romantična duša, ki želi za eno noč postati princeska iz svoje priljubljene pravljice, ti predlagamo trendi nohte, ki bodo videti kot umetniške slike. Nadrealizem in nenavadne slike največjih umetnikov so letošnjo sezono navdihnili manikerje in manikerke iz celega sveta ter je tako umetnost na nohtih popolni hit.

Najpomembneje je to, da poleg domišljije in kvalitetnih Essie lakov ne potrebuješ nič drugega. Naj tvoja umetniška duša spregovori, zato pozabi na vsa pravila in se prepusti trenutku, tvoji nohti pa ti bodo prinesli še eno odlično oceno!

Prebei še: Črn ali rdeč lak?

Za ta videz priporočamo

  • Essie Mint Candy Apple

  • Essie Spaghetti Strap

  • Essie Peach Daiquri

Povezane teme: manikira, laki za nohte, essie

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Konec grizenja nohtov!

Kot malčki smo sedeli na klopci z rokami v ustih in veselo grizli nohte, kadar smo bili kakorkoli živčni...