1 paleta senčil za 3 različne videze

Verjetno večina deklet misli, da za popolno naličen obraz potrebuje veliko ličil. Zaradi tega te želimo prepričati, da nimaš prav in ti dokazati, da so paleta senčil za oči in tri šminke dovolj ter lahko tako zamenjajo ogromno izdelkov v tvoji kozmetični torbici. Rezultati bodo odlični. Naša izbira je Maybelline New York The Burgundy Bar paleta senčil, ki vsebuje 12 toplih nude in burgundy odtenkov, ki so popolni hit te jeseni.

Videz 1: Rdeča senčila in nude šminka


S pomočjo mehkega čopiča nanesi na veke kričeče rdeče senčilo iz The Burgundy Bar palete. Enobarvne veke so vedno trendi, tako da ne boš zgrešila, če jih boš obarvala v kričeče rdečo barvo, ki je letošnjo jesen  obvezen detajl. Ker je to senčilo že dovolj vpadljivo, nanesi na ustnice šminko v nevtralnem nude odtenku. Izberi Super Stay Matte Ink v odtenku 05 Loyalist.

Videz 2: Monohromatski videz


Letošnji jesenski makeup trend je monohromatski videz. Za ta videz potrebuješ šminko in senčilo v enakem odtenku. The Burgundy Bar ponuja veliko možnosti, svetujemo pa ti, da za popoln jesenski videz uporabiš senčila v rjavih podtonih. Za  monohromatski videz izberi šminko v enaki barvi, vendar ne pretiravaj z uporabo bronzerja in osvetljevalca, saj boš tako videti nenaravno in grobo.

Videz 3: Temna senčila in temna šminka


Takšen videz je odlična izbira za večerni in nepozaben izhod za čez vikend. Kombinacija temnih odtenkov na vekah in ustnicah je način, da osvobodiš "femme fatal", ki se skriva v tebi in pustiš, da makeup govori namesto tebe. Predlagamo ti, da na veke naneseš dve senčili iz palete – temno rdečo in temno rjavo. Prvo nanesi tik ob korenu trepalnic, z drugo pa obarvaj veko po celi dolžini. Malo rjavega senčila lahko naneseš tudi na spodnjo veko, kar bo vizualno povečalo oko. Za ustnice izberi Super Stay Matte Ink šminko v temno vijoličnem odtenku 40 Believer.

Preberite še: Za mehke trepalnice kot perut

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York The Burgundy Bar

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 05 Loyalist

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 20 Pioneer

  • Maybelline New York Super Stay Matte Ink 40 Believer

Povezane teme: senčila za oči , oči , šminka, rdečilo za ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Izziv: »Smokey eye look« v drvečem avtomobilu

Pogosto hitimo, vendar vešče rokujemo z ličenjem ob vsaki priložnosti in na najrazličnejših krajih, zato smo se odločili, da zate pripravimo vodnika...