1 tekoča šminka in 3 makeup videzi by Ajda Sitar

Morda so delno k temu pripomogli tudi novi L'Oreal Paris Lip Paint glosi, ki sicer prihajajo v 6ih različnih odtenkih in 2eh različnih formulacijah, mat in sijoči. Za današnji makeup vodič 3eh makeup videzov z enim samim odtenkom na ustnicah, je vodilo mat rdeča v obliki Lip Paint Matte tekoče šminke v odtenku 204 Red Actually. Drzna in vpadljiva.

#1 rdeča in minimalični očesni makeup

1-tekoča-šminka-in-3-makeup-videzi-by-Ajda-Sitar

Videz, na katerega prisegajo Parižanke vsebuje rdečo na ustnicah in resnično minimalističen videz na očeh. Svetlejše senčilo, ki je izenači veke, maskara in vpadljiva rdeča so moj predlog številka 1. To je videz, ki je idealen za tiste dni, ko se vam precej mudi in enostavno nimate dovolj časa za popoln makeup, želite pa si vseeno izgledati kar se da zanimivo.

#2 rdeča in predvidljiva, a večna eyeliner črta

1-tekoča-šminka-in-3-makeup-videzi-by-Ajda-Sitar

Kombinacija številka 1 je kombinacija, za katero sama pravim, da je »večna«. Rdeča šminka je že od nekdaj najboljša prijateljica črne eyeliner črte. Čeprav morda Lip Paint v odtenku 204 Red Actually ne spada med tiste popolnoma klasične izbire, je kombinacija z eyelinerjem tista, s katero ne boste zgrešili.

#3 rdeča in poudarjene oči, zakaj pa ne?!

1-tekoča-šminka-in-3-makeup-videzi-by-Ajda-Sitar

Staro makeup pravilo, da je lahko močno poudarjeno le eno – le oči ali če usta – je že dolgo pozabljeno. Mnoge makeup mojstrice dokazujejo, da je povsem mogoče ustvariti videz, ki vsebuje oboje. Takšni videzi so idealni za nočne zabave ali kakšne posebne priložnosti. Poleg rdečih ustnic sem sama tako kombinirala zadimljene oči in tako ustvarila naslednji makeup videz.

Več na: Makeup nasveti za popoln snap

Povezane teme: rdeča šminka , šminka, rdečilo za ustnice , ustnice, mat, Ajda Sitar

5/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Popolna ličila za Valentinovo

Če te počasi spopada sladka nestrpnost in te mučijo negotovosti glede tega, kako se pripraviti na poseben večer, bodi brez skrbi. Tu smo zato, da ti o...