10 'hitrih' trikov za jutranje ličenje

#1

Za nanašanje ne uporabljaj prstov, temveč čopiče. Misliš, da nimaš časa? Na koncu boš s svojimi prsti naredila več škode, tako da ne pozabi na čopiče.

#2

Preskoči ličenje celotnega obraza in se osredotoči predvsem na tri izdelke, ki so najpomembnejši. Ne pozabi na maskaro, rdečilo za lica in vazelin za ustnice. Maskara bo namreč optično prebudila tvoje oči, preostala dva izdelka pa bosta poskrbela za nekaj barve.

#3

Izdelek, na katerega pozabi v naglici? Črtalo za oči. Tega namreč lahko dodaš tudi kasneje, če se ti bo to zdelo potrebno.

#4

Če nimaš veliko časa se osredotoči predvsem na oči, saj so poglavitna stvar na tvojem obrazu, ki ji ljudje namenjamo največ pozornosti. Po tem, ko naneseš podlago, si vzemi minuto in se poigraj z odtenki senčil in črtalom ter maskaro.

#5

Če ti ob jutrih težave povzroča zamazana maskara, saj zaradi jutranje ure še ne moreš biti dovolj natančna, uporabi plastično žlico, ki jo položiš pod oko, s tem pa poskrbiš tudi, da maskara ostane na pravem mestu.

#6

Če uporabljaš kodralnik za trepalnice, ga pred uporabo za nekaj sekund segrej, tako bodo tvoje trepalnice hitreje na red, poleg tega bo oblika trajala dalj časa.

#7

Dober lip gloss v bisernatem odtenku imej pri sebi tudi čez dan, tako ga boš lahko uporabila za ustnice in lica.

#8

Če si nenaspana, boš videz spočitih oči najlažje ustvarila z belim črtalom. S tem obrobi spodnji rob veke, kar bo optično odprlo tvoje oči in prikrilo rdečico.

#9

Temne kroge pod očmi zakrij s korektorjem v lososovem odtenku, rožnata namreč prikrije modrikasti podton.


#10

Uporabljaj izdelke na več načinov. Tako lahko uporabiš en sam izdelek kot rdečilo za lica, pa tudi kot senčilo za veke.

Preberi še: Pet načinov do mlajšega videza v 5-minutah

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Superstar X Fiber Black Mascara

  • L'Oréal Paris Nude Magique Cushion

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , oči , bleščilo za ustnice , ustnice, rdečilo, korektor

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Popolne obrvi v nekaj korakih

Urejanje obrvi je lahko pravi izziv, posebej še, če ne poznaš osnovnih pravil za oblikovanje in ne uporabljaš pravih izdelkov za tvoj tip obrvi...