10 najboljših nasvetov za ličenje, ki smo jih kdaj slišale (drugi del)

#6

Ashleigh poudarja tudi, da pogosto delamo napake z bronzerjem. Če je tvoja polt nekje med srednje temno in olivno, ti bo bronzer dal mediteranski videz in tako priljubljeni učinek nežne porjavelosti; če si zelo bleda, bo pretemen, če si zelo temna, pa boš videti pretirano svetlo! Zato tistim bolj bledim za doseganje naravnejšega videza priporoča tople tone, kot je na primer odtenek breskve.

#7

Jamie Greenberg, strokovnjakinja za make up, ki sodeluje s slavnimi, pravi, da pogosto uporablja umetne trepalnice, da so oči videti večje, ali pa izpolni zgornjo linijo trepalnic z vodoodpornim črtalom za oči.

Priberi tudi o: Strogo se drži modnih smernic

#8


Ashleigh Ciucci na obrvi pred nanosom obarvanega gela za obrvi nanese prozoren gel in s tem uravnava količino barve, ki jo bo nanesla.

#9

 

💥

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on


Valery Gherman, ki skrbi za make up Emily Ratajkowsky in Lily Aldridge, po nanosu rdečila na njegove robove nanese še skoraj prosojen puder in z njim zabriše prehode. Tako poskrbi za bolj naraven videz.

#10


Ena od najpomembnejših skrivnosti lepih oči se skriva v nanašanju črtala za oči s čopiči za slikanje, kakršne uporabljajo slikarji. Charlotte Heyward, strokovnjakinja za lase in ličenje, ki sodeluje z velikimi igralskimi imeni, kot je Emma Watson, pravi, da trajajo neverjetno dolgo in so zelo poceni, njihov učinek pa je izjemen.

Priberi tudi o: Londonski teden mode: samo za kul punce

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se