10 najboljših nasvetov za ličenje, ki smo jih kdaj slišale (prvi del)

#1

 

Red Lips and Aden filter for today 💋😁 This is my boss pose 😂😂😂

A photo posted by Marlena (@marlenastell) on


»Da tvoje črtalo za oči ne bo zbledelo že po nekaj urah, pomoči svinčnik v tekoče črtalo. Poleg tega, da ga boš laže nanesla, bo tudi bolj obstojno!« svetuje Marlena Stell, ustanoviteljica spletnega mesta Makeup Geek.

#2 

Romero Jennings iz pojasnjuje, da je skrivnost dobro nanesenega pudra baza oziroma primer, še pomembnejša pa je izbira hidratantne kreme.

Če se odločiš za kakšno težjo, bo krema »razbila« primer in uničila njegov učinek, večja pa bo tudi verjetnost, da se puder stopi. Če pa kožo navlažiš brez mastnih in težkih krem, bo obraz bolj svež, puder pa bo videti sijajno.

#3

 

Clean, peachy nude lips. Get the look and many more with the #mnylippalette.

A photo posted by Maybelline New York (@maybelline) on


Fotograf in strokovnjak za make up Robin Black poudarja, da je najbolj nenavaden predmet v njegovi opremi lepilni trak, ki je idealen za odstranjevanje mrtvih kožnih celic v zadnjem trenutku pred ličenjem, »na hitrico«. Zelo je uporaben pred nanosom šminke (zlasti še, če je ta svetlejša), pa tudi za odstranjevanje senčila za oči, da ne uničimo že nanesenega pudra.

#4


Če ti je zmanjkalo korektorja, lahko uporabiš šminko, pravi Marlena Stell. Priporoča, da na podočnjake nanesemo čisto malo mat šminke breskove barve in tako skrijemo temne kolobarje.

#5


»Sem proti pretiranemu obrobljanju ustnic zunaj njihove linije in menim, da ženske pogosto podcenjujejo naravno polnost svojih ustnic,« omenja Ashleigh Ciucci, strokovnjakinja za make up iz New Yorka.

Sama zato pred šminkanjem nanje nanese malo korektorja, da se prepriča, kje se rob ustnic dejansko konča. Tako lahko našminkane ustnice v resnici pokažejo vso svojo polnost!

Priberi tudi o: 10 najboljših nasvetov za ličenje, ki smo jih kdaj slišale (drugi del)

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se