10 trikov za sanjske trepalnice

Le poteg ali dva z maskaro in konec. Vendar pa rokovanje s trepalnicami vseeno ni tako enostavno, sploh če želiš doseči videz prave grške boginje, ki zapeljiva prhuta s svojim okrasom. Preberi si nekaj spodnjih trikov, s katerimi boš naslednjič zapeljevala tudi sama.

1. Neguj svoje trepalnice


Tako kot skrbiš za lesk svojih las, lahko preprečiš tudi izsušitev ali poškodbo trepalnic. Poskusi z vazelinom, ki ga naneseš na trepalnice pred spanjem.

2. Kodralnik za trepalnice

Uporabi kodralnik za trepalice, postavi ga ob korenine in jih zavihaj za nekaj sekund. Nato ga postavi nekoliko bolj navzven in vnovič zavihaj.

3. Običajna krtačka

Najprej uporabi običajno krtačko za nanos maskare, nato pa nanesi še nekaj plasti vodoodporne maskare. Tako bo tvoja maskara zdržala dalj časa, poleg tega pa jo bo na koncu dneva tudi lažje očistiti.

4. Dve smeri

Če imaš tanke ali svetle trepalnice je dobro, da jih z maskaro namažeš iz obeh smeri. Tako bodo trepalnice nekoliko širše in vidnejše.

5. Primer


Lahko pa poskusiš tudi s primerjem za maskaro, ki bo še povečal obstojnost in opaznost maskare.

6. Vroča voda

Za daljšo obstojnost in boljši nanos namoči maskaro v kozarček vroče vode. Tako boš preprečila nastanek grudic in ohranila formulo gladko. Nanos bo tako lažji, kljub temu pa vrži maskaro stran po treh mesecih, saj sicer lahko pride do nastanka infekcij.

7. Ne "pumpaj"

Nikoli ne 'pumpaj' krtačke v in izven embalaže, saj to povzroči hitrejšo izsušitev. Namesto tega rajši kroži s krtačko naokrog.

8. Nagni krtačko

Ne položi maskare v vodoravno pozicijo, temveč nagni krtačko nekoliko na desno, saj boš tako lažje ujela male notranje kotičke.

9. Pravilno nanesi maskaro

Veš kako pravilno nanesti maskaro? Začni pri koreninah, potem pa zazibaj krtačko z leve proti desni, namesto od spodaj navzgor.

10. Uporabi glavnik

Za konec počeši svoje trepalnice še z zato namenjenim glavnikom.

Preberite še: Rožnata ali breskova: Izberi svoj odtenek rdečila!

Povezane teme: maskara

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ličenje oči: Triki za nanašanje črtala in maskare

Ličenje oči tudi najbolj spretna dekleta največkrat puščajo za konec...