2 nova pudra v kamnu znamke L'Oréal Paris – katerega izbrati? by Ajda Sitar

V precej podobni embalaži, ki se pravzaprav razlikuje le po barvi (ena je srebrna in ena rdeča), se nahajata dva precej različna izdelka. Prvi je L'Oréal Paris True Match Ultra-Perfecting Powder in drugi L'Oréal Paris Ultra-Matte Powder. Oba imata priloženo gobico za nanos, ki je priročna predvsem za »on the go«, doma pa ju sama raje nanesem s čopičem. Poleg je tudi precej veliko in uporabno ogledalo, ki pride prav za hitre popravke.

Katerega izbrati, če je tvoj tip kože mešan ali masten?

Odgovor se pravzaprav ponuja že na dlani, saj ga razkriva ime produktov. Če je tvoja koža mešana ali mastna, bo prava odločitev L'Oréal Paris Ultra-Matte Powder v rdeči embalaži.

Zagotavlja dolgobstojen mat zaključek, ki čez dan ne postane prav nič »cakey«. Formula je brez olj, a vseeno ne izsušuje kože.

Katerega izbrati, če je tvoj tip kože suh?

Sama imam normalen do suh tip kože, določeni predeli so nekoliko bolj suhi, spet drugi povsem neproblematični. Dodobra sem testirala že oba pudra in moram reči, da se prav oba na meni obneseta odlično. Čeprav se po naravi že tako zelo redko svetim, sem vseeno opazila, da je L'Oréal Paris Ultra-Matte Powder resnično, resnično mat. Poskrbi tudi, da se podlaga še bolje obdrži čez celoten dan.

L'Oréal Paris True Match Ultra-Perfecting Powder pa je po drugi strani na bližnji pogled bolj naraven in na koži manj opazen. Ima nekoliko bolj žameten zaključek in je odlična izbira za vse, ki ne potrebujete močnega matiranja.

Prava izbira bo zate, če imaš suh ali normalen tip kože.

Preberi še: Jesenski makeup videz by Ajda Sitar (VIDEO)

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Ultra-Matte Powder

  • L'Oréal Paris True Match Ultra-Perfecting Powder

Povezane teme: puder, Ajda Sitar

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Nikolina Pišek pripravljena za Cannes film festival

Malo izmed nas ima pravzaprav priložnost udeležbe festivala, toda imamo možnost se naličiti kot dame z redeče preproge...