3 eyelinerji Maybelline – katerega izbrati? by Ajda Sitar

Čeprav ni izbira številka 1 za takrat, ko se mi resnično mudi, niti za takrat, ko želim res minimalističen naraven makeup, sem mnenja, da videzu doda piko na i. Poudari zgornjo linijo trepalnic, popolnoma lahko preoblikuje obliko očesa, seveda ob pogoju, da njegovo uporabo obvladaš.

Za vse začetnike sama svetujem, da posežete po eyelinerjih v obliki flumastra. Ti so za moje pojme daleč najlažji za nanos, so izjemno precizni in tako omogočajo lepo, natančno risanje linij. Znamka Maybelline ima v svoji ponudbi kar 3. Vsi trije so dobro obstojni, enostavni za nanašanje in resnično črni. Katerega torej izbrati?

Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner

Tekoči eyeliner v flumastru Maybelline Master Precise je Maybellinov eyeliner, s katerim imam največ izkušenj. Ta na fotografiji je namreč moj že 3 po vrsti. Klasično ošiljena konica omogoča natančen nanos. Ker je konica nekoliko mehkejša, je eyeliner enostavno povleči ob liniji trepalnic. S tem eyelinerjem ne morete zgrešiti, zato je v mojih očeh tudi »najbolj varna« izbira.

Maybelline Master Precise Curvy Eyeliner

Maybelliner Master Precise Curvy je eyeliner, ki je že na prvi pogled nekoliko drugačen. Debelejša embalaža, ki nekoliko spominja na marker, skriva zanimivo konico, ki je ploščata. Ploščatost omogoča tako tanek kot tudi debelejši nanos. Tudi ta eyeliner je dovolj mehak, zato je nanos enostaven. Nekoliko bolj primeren je za tiste, ki imate radi debelejše oziroma bolj opazne eyeliner linije.

Maybelline Sensational Liner

Novost pri znamki Maybelline je eyeliner Maybelline Sensational. Prepoznali ga boste po embalaži, ki izgleda kot da bi bila prelomljena. Prav oblika omogoča, da lepše pridete zraven trepalnic, prav tako omogoča lažji nanos v kotičke očesa. Eyeliner je natančen, glede na prejšnja dva in bolj podoben prvemu, a še nekoliko bolj precizen. Konica je ostro ošiljena, na srednjem delu aplikatorja pa je kroglica. Ta je tam zato, da je konica eyelinerja še bolj fleksibilna. Mene je resnično navdušil, zato po njem najraje posegam.

Preberi še: Nasveti za hitro jutranje nanašanje črtala za oči

Za ta videz priporočamo

  • Maybelliner New York Master Precise Curvy Eyeliner

  • Maybelline New York Sensational Liner

Povezane teme: črtalo za oči , oči , Ajda Sitar

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se naličiti za noč čarovnic – I del

Z malo dobre volje, truda in pravih ličil sama ustvari umetniško delo, ki ga bodo vsi občudovali. Predstavljamo ti 4 fenomenalne ideje...