3 izdelki, ki so dovolj za čudovit poletni makeup videz! by Ajda Sitar

Delno k temu pripomore nekoliko bolj zagorel videz, delno je minimalna količina ličil nujna zaradi visokih temperatur, vlage in potenja. »Manj je več!« je načelo, ki se ga poleti še kako držim. Tako pogosto izpustim tekočo podlago, pričaram le nekaj dodatne zagorelosti s pomočjo bronzerja, obarvam ustnice in poudarim trepalnice. Za vsakodnevni makeup videz potrebujem le naslednje 3 izdelke:

Maybelline The Colossal Big Shot Volum'Express maskara

Maybelline The Colossal Big Shot Volum'Express maskara je lepotna novost znamke Maybelline, ki se je uvrstila v sam vrh najboljših maskar vseh časov po mojem izboru. Navdušila me je s formulo, ki je ravno prav gosta, da ustvari zavidljiv volumen že z enim samim nanosom, istočasno pa omogoča nadgrajevanje do masivnega volumenskega videza. Zame je to zagotovo najboljša Maybelline maskara, brez katere si ne predstavljam poletnega videza.

Maybelline Master Sculpt Contouring paleta

Dvojček Maybelline Master Sculpt za konturiranje je moj zvesti spremljevalec skozi vse leto. Temnejši odtenek doda nekaj zagorelosti mojemu obrazu, prav tako pa omogoča, da obraz z njim nekoliko zasenčim. Svetlejši odtenek (osvetljevalec) pa doda nekaj sijaja na vrh ličnic, na koncu nosa, nad ustnico ter pod obrvjo.

Maybelline Color Sensational Vivid Hot Lacquer tekoča šminka

Nove Maybelline tekoče šminke so me to poletje povsem obsedle! Nekoliko sem bila že prenasičena mat zaključka, ki ustnice izsušuje, zato so nove sijoče tekoče šminke z dobro obstojnostjo prinesle nekaj svežine. Na police je prišlo kar nekaj odtenkov, meni med ljubšimi je zagotovo »nude« odtenek 60 Tease.

Preberi še: Moja poletna lepotna rutina od jutra do večera by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Colossal Big Shot Mascara

  • Maybelline New York Master Sculpt - 01 Light Medium

  • Maybelline Color Sensational Vivid Hot Matte Laquer 62 Charme

Povezane teme: maskara, rdečilo za ustnice , konturiranje

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Najnovejši trend: Nanesite rdečilo za ustnice v stilu popsicle

Za ustnice, ki so videti, kot bi ravnokar pojedla jagodni, malinov, višnjev, robidov ali borovničev sladoled, potrebuješ le nekaj dobrih nasvetov, s p...