3 koraki za zapeljiv pogled s pomočjo črtala za oči

1. Zapeljiv pogled


Da bi dosegle, kar se da bolj zapeljiv pogled, poskusite Maybelline New York Sensational črtalo za oči z zakrivljenim zgornjim delom, ki omogoča lažje in natančnejše nanašanje.

Poudarite oči tako, da narišete črto na zgornji in spodnji veki. Naj bo zgornja črta malce daljša, da bi dosegle videz mačjih oči.

2. Nežen videz


Če želite samo nežno poudariti oči, uporabite Maybelline New York Lasting Drama črtalo za oči, ki ima gel teksturo, s pomočjo katerega lahko narišete tudi debelejše in tanjše črte.

Narišite črto od zunanjega kota očesa vse do polovice očesa. Črta naj bo čim bližje trepalnicam. Naj bo čim tanjša, maskaro pa nanesite v več plasteh tako na zgornje kot tudi na spodnje trepalnice. Rezultat bo odličen!

3. Dvobarvni videz


Narišite debelejšo črto, nato pa nanesite temnejše senčilo. Še posebej lepo bodo videti kovinski odtenki, vendar bo tudi mat učinek pustil dober vtis.

Preberi še: Eyeliner nasveti za začetnice

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Lasting Drama tuš za oči v gelu

  • Maybelline New York Sensational Liner

Povezane teme: črtalo za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Lash Sensational maskara: Za razkošen volumen trepalnic

Odkar se je pojavila na trgu, ta maskara preprosto navdušuje. Verjela ali ne, je tudi najljubši izdelek ene od najslavnejših »make up influencerk« iz ...