3 makup videzi, ki se jim ne želimo odreči

Mnogi znani vizažisti umetnost ličenja primerjajo z vesoljem – nešteto barv, neskončno idej in prostorov za igro s slogi...

Odvisno od namena, razpoloženja ali enostavno želja, same izbiramo, kako se bomo naličile in kateri slog bomo izbrale. In poleg nešteto možnosti, obstajajo trije makeup videzi, ki nas nenehoma navdihujejo in definitivno se jim ne bomo odrekle!

1. Smokey eyes

 

 


Čarovnija „zadimljenega pogleda“ je večna. Ta tehnika ličenja, ne le, da ne zapušča modne piste, temveč se izkušeno prilagaja vsem trendom in sezonam.

Smokey eye na prvi pogled deluje komplicirano, zato se mnoga dekleta ne odločajo zanj. Vendar z malo potrpežljivosti bo vsaka izmed vas dosegla takšen videz. Klasičen smokey eye boste dosegle s pomočjo črnih in sivih senčil, vendar lahko vedno poizkusite tudi rjave odtenke. Tako naličene oči bodo videti sveže, vaš pogled pa bo izjemno privlačen.  

2. Nude odtenki

 

 


Nude odtenki so zadnjih nekaj mesecev popolni hit. Nude odtenke najdemo tako med senčili za oči, šminkami in barvicami za ustnice. So zelo hvaležni za usklajevanje in jih lahko nosimo pri vseh priložnostih, najsi gre za romantične večerje, popoldanske sprehode z najboljšo prijateljico ali pa poslovne sestanke.

Izberite nude šminko, ki ustreza vašemu tipu kože in senčila v enakem odtenku, in ne boste zgrešile, saj boste videti kot lepotice, ki krasijo naslovnice modnih časopisov. 

3. Črtalo za oči in rdeča šminka

 

 


Mogoče niste vedele, vendar črno črtalo za oči in rdeča šminka sta par že od nekdaj. To je kombinacija, ki jo najpogosteje izbirajo samozavestna dekleta. Vendar, pazite! Takšna kombinacija je popolna za večerni videz, medtem ko ste lahko pri dnevni varianti videti preveč napadalno in ekscentrično. Vsekakor pa ta par paše tako blondinkam kot rjavolaskam. 

Preberi še: Popoln videz mačjih oči ne glede na njihovo obliko 

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Color Sensational Matte 981

  • Maybelline New York Master Precise

  • Maybelline New York Color Sensational Pleasure Me Red

  • Maybelline New York 24 Karat - Nudes

Povezane teme: make up , senčila za oči , rdeča šminka , oči , rdečilo za ustnice , ustnice, trend , moda, nude

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Karl Lagerfeld – ikona stila: Svoboda kot vrhunec luksuza

Znamke, ki jim je pretila nevarnost, da postanejo zastarele in izpete, je naredil brezčasne...