3 načini, da svojo lepotno rutino prilagodiš pomladi

1. Nega obraza

Najprej pripravi svojo kožo. Prijala ji bo kakovostna maska, ki jo bo nahranila po dolgi zimi, ki je za nami. Priporočamo ti novo masko Biotherm Wonder Mud za reoksigenacijo, ki bo kožo osvobodila nakopičenih nečistoč, toksinov in prostih radikalov in ji vrnila zdrav sijaj. Namesto intenzivno hranljivih zdaj raje izbiraj vlažilne kreme za obraz. In vedno naj vsebujejo zaščitni faktor!

2. Tekoči puder

Ko gre za tekoči puder, obstajata dva načina, da svojo lepotno rutino prilagodiš toplim pomladnim dnem. Izbiraj takšne z mat učinkom, ki bodo preprečili, da bi se T-predel svetil in ki bodo kožo na tvojem obrazu izenačili ne glede na zunanje vplive. Sončni dnevi so pravi čas tudi za BB kreme, ki imajo manjšo prekrivno moč, a lažjo teksturo, primerno za pomladno sonce.

3. Igranje z barvami

Zdaj lahko bolj kot kadarkoli eksperimentiraš z barvami. Saj vendar vse cveti, zakaj ne bi tudi ti? Še vedno ni prevroče, da bi se bala razmazanih ličil, vedri dnevi pa kar kličejo po vedrih barvah. Najprej predlagamo, da klasični nude zamenjaš z rožnatimi odtenki, ki bodo poskrbeli za zdrav in čvrst videz. Pogumno izberi nekoliko drznejši videz, na primer črtalo za oči v živi barvi. Mat šminka v živi barvi je trend, za katerega že vemo, da bo to sezono neizogiben. Preskusi pa tudi inovacijo v obliki dvofaznega obarvanega olja za ustnice v enem od ljubkih odtenkov!

 

Za ta videz priporočamo

  • Biotherm Wonder Mud

  • Infallible 24h Matte L'Oreal Paris

  • BB Dream Fresh Maybelline New York

Povezane teme: nega, trend , dnevni make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kaj je termalna voda in kako jo uporabljamo?

Malo pa nas pravzaprav ve, kaj je to, termalna voda, kako jo pridobivamo in kakšne so njene dobrobiti za zdravje kože...