3 načini, kako kombinirati burgundy in nude senčila za oči

Glede na to, da so burgundy odtenki že nekaj časa v trendu, takoj za njimi pa so aktualni nude odtenki, smo se odločili, da poskusimo nekaj malce drugačnega – kombinacijo burgundy in nude senčil za oči.

Senčila za oči ljubijo vse lepotice, ki imajo rade ličenje. Rade jih imajo dive, top modeli, vizažisti in dekleta, katerim je makeup enostavno strast.  

1. Klasika


Vsi vemo, da nanašanje svetlejših odtenkov po sredi veke, torej ob samem robu trepalnic, ustvarjajo videz odprtih in večjih oči. Za čim bolj naraven videz, nanesi odtenek senčil v notranji kot očes. Ko gre za rdeče odtenke, jih je treba kombinirati z bolj umirjenimi odtenki – ne preveč z močnimi, pa tudi ne preveč s svetlimi. To je „prehoden“ odtenek, ki ga nanašaš le tik do nude senčila. Zatem nanesi burgundy senčila na zunanji del veke na način, ko ustvarjaš videz zadimljenih oči. Tako boš dodala svojemu videzu kanček mističnega, tvoje oči pa bodo videti dosti večje.

2. Nepričakovano


Iz Maybelline New York The Burgundy Bar palete senčil izberi rdečo opečnato barvo in jo s pomočjo mehkega, gostega čopiča nanesi po celi dolžini veke. Pazi, da ne greš preko pregiba veke, saj boš tako pokvarila celoten videz. Pri tej kombinaciji se nude odtenki nanašajo na spodnjo veko. Ja, to je trend, ki počasi postaja popularen. Tako naličene oči prehajajo mejo tradicionalnega in zapeljujejo s svojim končnim nepričakovanim videzom, medtem ko naravni odtenki, ki si jih nanesla na spodnjo veko, poudarjajo tvojo nežnejšo plat.

3. Alternativa

Ta kombinacija je namenjena vsem dekletom, ki rada eksperimentirajo in poskusijo nekaj novega. Za takšen makeup videz moraš biti zelo natančna in potrpežljiva. S pomočjo trdega čopiča z zaobljeno konico nanesi burgundy senčila tako, da slediš liniji veke – ravno tako naredi, ko nanašaš eyeliner. Tako nad rob rdečih senčil nanesi nude odtenek, ki najbolj ustreza tvojemu naravnemu tenu. Da bi bila ta kombinacija videti popolno, moraš biti zelo pazljiva, da ne greš preko pregiba veke.

Preberite še: Najboljša darila za ljubiteljice ličil

Povezane teme: senčila za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se naličiti k frufruju

Vsaka sprememba frizure zahteva minimalno korekcijo dotedanjega načina ličenja. Ko se odločimo za frufru, pa morajo biti prilagoditve naših navad liče...