3 načini uporabe nove palete rdečil Maybelline! by Ajda Sitar

Gre za paleto rdečil Maybelline Master Blush Color & Highlight Kit, ki skriva 4 različne odtenke rdečil. Najsvetlejši je šampanjsko-zlat, drugi po vrsti rožnato-breskov, tretji divje roza in zadnji temno vijoličen.

Ob pogledu na paleto mi, iskreno povedano, ni bilo popolnoma jasno, kako se bodo odtenki obnesli na ličnicah. Drugo rdečilo je zame predstavljalo »varno klasiko«, vsi ostali so bili nekoliko bolj nepredvidljivi.

Najbolj me je bilo strah prav zadnjega, vijoličnega odtenka. Prepričana sem bila, da se na mestu rdečila ne bo najbolje obnesel. A vendar, rdečilo me je pozitivno presenetilo, saj se dobro ujema poleg sivo-srebrnih makeup videzov, doda nekaj globine in hladnega podtona. Je pa potrebno, kot pri vseh temnejših odtenkih, biti zelo previden pri nanosu. Hitro ga je namreč na licih preveč, predvsem zato, ker je paleta rdečil dobro pigmentirana. Paleta mi je všeč predvsem zaradi vsestranskosti. Če te zanima, kako vse jo uporabljam, beri dalje …

Kako novo paleto rdečil lahko uporabljaš na 3 različne načine?

#1 kot rdečila

Jasno, glavna oblika uporabe je uporaba kot rdečilo. Tu pridejo v poštev zadnji trije odtenki, ki jih lahko nosiš individualno ali pa v kombinaciji. Drugi odtenek je odličen za dnevne makeup videze, roza za svež videz z nekaj dekliškega pridiha, vijoličen pa je idealen za nočne priložnosti. Rdečila nanašam z manjšim mehkim čopičem, ki ga rahlo otresem pred nanosom na ličnice.

#2 kot osvetljevalec

Prvi odtenek v paleti je resnično čudovit osvetljevalec. Šampanjsko zlat odtenek se odlično poda k večini tenov kože, prav tako k večini makeup videzov. Bleščice so drobne, a zelo opazne. Običajno ga nanesem s pahljačastim čopičem na vrhnji del ličnice, nad zgornjo ustnico in pod obrvni lok.

#3 kot senčila na vekah

Kar 14g rdečil je veliko. Verjetno toliko, da bo večina paleto prej zlomila ali pa izgubila, kot pa porabila do konca. V času, ko sem imela vijolično pobarvane lase (mojo izkušnjo si lahko prebereš tukaj: Moja izkušnja z L'Oréal Colorista barvami za lase by Ajda Sitar), sem v svoji zbirki iskala vijolično senčilo za veke, ki bi se dobro ujelo z mojo barvo las. Na koncu sem nanesla na veke kar paleto senčil, ki se je kot »paleta senčil« odlično obnesla. Tako je ne uporabljam le v »klasične namene«, temveč tudi na očeh, ko si zaželim malo več barvitosti.

Preberi še: Naj rdečilo postane tvoj najboljši prijatelj!

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Master Blush

Povezane teme: Ajda Sitar, rdečilo

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Makeup pravila, ki se jih držijo prave Parižanke by Ajda Sitar

Ob nedavnem obisku francoske prestolnice sem znova občudovala tiste prave Parižanke...