3 načini uporabe svinčnika za ustnice in 3 razlogi, zakaj MNY svinčnike obožujem! by Ajda Sitar

Čeprav so morda zaradi poplave mat tekočih šmink v zadnjih mesecih nekoliko tonili v pozabo, so svinčniki za ustnice še vedno izredno uporaben in vsestranski makeup izdelek. Odlikuje jih preciznost, vsestranskost in ravno prav suha tekstura. Moja ljubezen do svinčnika za ustnice ni prav nikoli zares zamrla in v mojih očeh ostajajo nepogrešljiv kos vsake kozmetične torbice. Dodatno oživela pa je moja ljubezen s štirimi Maybelline ColorSensational Shaping Lip Liner svinčniki. Zakaj?

#1 Ker ne potrebujejo šiljenja

3 načini uporabe svinčnika za ustnice in 3 razlogi, zakaj MNY svinčnike obožujem! by Ajda Sitar

Pomanjkljivost večine svinčnikov je za moj pojme ta, da potrebujejo za natančno uporabo šilček. In ker tega velikokrat ne nosimo s seboj, Murphyjev zakon poskrbi, da ga nimamo s seboj ravno takrat, ko ga najbolj potrebujemo. No, novi Maybelline svinčniki ga ne potrebujejo, saj delujejo na princip vrtenja (tako kot večina šmink).

#2 Ker jih lahko uporabljaš na 3 načine

3 načini uporabe svinčnika za ustnice in 3 razlogi, zakaj MNY svinčnike obožujem! by Ajda Sitar

Svinčnik v osnovi služi kot zunanja obroba šminke. Poskrbi, da se šminka ne razlije, da je nanos natančen. Svinčnik za ustnice pa lahko predstavlja tudi osnovo – torej ne le, da z njim obrobimo ustnice, lahko jih tudi zapolnimo in tako naredimo osnovo za nanos šminke (ki sledi čez). Tretji način uporabe je uporaba namesto šminke. V tem primeru mora biti nanos seveda še bolj natančen (kar niti ni težko), zapolnjeni morajo biti resnično vsi predeli ustnic. Tako svinčnik postane dobroobstojna šminka z mat zaključkom, ki pa jo z lahkoto vzameš s seboj kamorkoli (dobiš ga tudi v najmanjšo clutch torbico).

#3 Ker so barve božaaaaanskeeeee

3 načini uporabe svinčnika za ustnice in 3 razlogi, zakaj MNY svinčnike obožujem! by Ajda Sitar

V svoji zbirki imam 4 svinčnike Maybelline ColorSensational Shaping Lip Liner, ki se dobro dopolnjujejo z vrsto različnih šmink, ki jih rada uporabljam. Odtenek 10 Nude Whisper je popolna nude barva, ki bo ustrezala večini. Odtenek 50 Dusty Rose je nude z rožnatim podtonom – je takšna mesnata barva, ki je precej podobna naravni barvi ustnic. To je zagotovo najbolj vsestranski od vseh svinčnikov. Odtenek 60 Palest Pink je svetla in živahna roza, 110 Rich Wine pa temna rdeče-vijolična.

Preberite še. Kako izbrati tekočo podlago by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York ColorSensational Shaping Lip Liner 60 Palest Pink

  • Maybelline New York ColorSensational Shaping Lip Liner 110 Rich Wine

  • Maybelline New York ColorSensational Shaping Lip Liner 50 Dusty Rose

Povezane teme: ustnice, svinčnik za ustnice

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Ultimativni make up trend pomladi: Svežina in naravni izgled

Po zimskih mesecih, ko smo na obraze nanašale večjo količino ličil kot ponavadi je prav, da pustimo koži, da zadiha, pokaže svoj naravni sijaj in svež...