3 razlogi, zakaj se pozimi rade ličimo

Ah, ta zima! Čeprav včasih komaj čakamo, da bo minila, se jo vendarle splača vzljubiti. Obstaja mnogo načinov, da zimo naredimo zabavno in vznemirljivo. Denimo, kadar gre za outfit, lahko eksperimentiraš z različnimi dodatki, kot so kape, šali, rokavice ...

Kadar pa govorimo o ličenju – so možnosti neskončne. Naj ti naslednje vrstice služijo kot navdih za zimski makeup.

1. Moderna Sneguljčica


Ko je zunaj vse prekrito z mehkim, belim snegom, je pomembno, da so tvoje ustnice vedno dobro navlažene, da bi v vsakem trenutku izgledale popolno. Predlagamo ti, da jih zaščitiš z močno rdečo tekočo šminko. Sijoče tekoče šminke so zagotovo must-have izdelek te zime. Odsev svetlobe na ustnicah je nekaj, kar jih naredi sočnejše in nezaustavljivo privlačne.

2. Sence za oči te lahko zabavajo


Ko govorimo o zimi, nas večina pomisli na oblačila v temnih barvah. Obutev, plašči in jakne so kot po pravilu v nekem temnejšem, lahko bi rekli čemernem odtenku. Ravno zato z ličili lahko razbiješ monotonost in v svoj celotni izgled vneseš nekaj vedrosti. Rdeče sence za oči še vedno kraljujejo na lepotni sceni, zato ti priporočamo, da jih tudi to zimo zadržiš v toaletni torbici.

Črtala za oči so dobila novo podobo – in to v barvi! Rumena, vijolična in modra so barve, v katere to zimo praktično moraš odeti svoje veke. Samo pozimi namreč lahko izgledaš posebna in nenavadna, če v svoj lišp vneseš vesele barve. Poleti je barv tako ali tako povsod dovolj, zato se zlahka zgodi, da ostaneš neopažena. Zato – kar pogumno! Vnesi veselje in barve v tvoj zimski makeup.

3. Toplina bronze


Bronz barva v tvoj zimski makeup look lahko vnese nežnost in toplino. Zato ne prenehaj z uporabo bronzerja in tega malega make up pomočnika vrni nazaj v toaletno torbico. Če ga pravilno nanašaš, bronzer definira tvoj obraz in naredi njegove poteze mehkejše, to pa je ravno tisto, kar pozimi pogrešamo. Z roko v roki z bronzerjem, kot idealna zimska kombinacija, gre osvetljevalec. Ta bo obrazu dodal tisto, kar nam vsem manjka v mračnih, zimskih dneh – svetlobo in sijaj.

Preberi še: Makeup preobrazba: Instant sijaj

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer 70 So Hot

  • Maybelline New York The Burgundy Bar

  • Maybelline New York Master Sculpt

Povezane teme: senčila za oči , šminka, rdečilo za ustnice , Zimski make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se naličiti k frufruju

Vsaka sprememba frizure zahteva minimalno korekcijo dotedanjega načina ličenja. Ko se odločimo za frufru, pa morajo biti prilagoditve naših navad liče...