3 tekoče podlage L’Oréal Paris – katero izbrati? by Ajda Sitar

Imamo različne tipe kože, različne zahteve, želje, finančne omejitve, preference. Zato tudi univerzalne lepotne formule ni in trditev »ta izdelek je najboljši« je lahko le nekaj izjemno osebnega.

Vseeno nam lahko ocene in opisi različnih produktov pomagajo pri pametni izbiri makeup izdelkov. Danes sem se odločila, da pod drobnogled vzamem 3 tekoče podlage L’Oréal Paris, jih med seboj primerjam ter kar se da objektivno ocenim.

#1 L’Oréal Paris True Match

L’Oréal Paris True Match je verjetno ena izmed ikoničnih drogerijskih tekočih podlag. Naziv »ikonične« si je zaslužila s pohvalami številih uporabnic, na katero prisegajo zaradi različnih razlogov. V prvi vrsto zato, ker je po nanosu videz kože izredno naraven, nepravilnosti pa še vedno dobro prekrite. Razlog za dober sloves je dobila tekoča podlaga tudi zaradi vrhunskega nabora odtenkov, ki je sicer v Sloveniji nekoliko bolj skop, a še vedno dober.

Meni na primer ustreza odtenek 2R Vanille Rose, ki ima nevtralen podton in se lepo zlije z mojo poltjo takrat, ko sem nekoliko bolj svetla (torej pozimi). Podlaga bo dobro ustrezala vsem s suhim in normalnim tipom kože. Tisti, ki imate mešan tip kože, boste na predelih, ki se hitreje svetijo, potrebovali fiksirni puder. Za tiste z mastnim tipom kože bo podlaga zelo verjetno preveč sijoča. Dozira se na pumpico, kar je zelo priročno. Običajno je en sam potisk dovolj za celoten obraz.

#2 L’Oréal Paris Nude Magique Cushion

Tekoča podlaga, ki to ni, je L’Oréal Paris Nude Magique Cushion. Gre za podlago, ki se nahaja v okrogli in ploščati plastični posodici, v notranjosti ima nekakšno spužvo, ki je prepojena s tekočo podlago. Nanaša se jo s priloženo gobico. Je enostavna za uporabo in dobra tudi za na pot. Popravki sredi dneva (ali noči) so z njo res hitri.

Komu jo priporočam? Vsem, ki iščete nekaj drugačnega. Vsem, ki iščete praktičnost. In vsem, ki si želite zdravega in sijočega videza kože. Glede na tip kože veljajo podobna priporočila kot za L’Oréal Paris True Match. Ima pa podlaga eno pomanjkljivost – ker je njena vsebina odprta in izpostavljena zraku, lahko vanjo s časom priletijo umazanija ter bakterije. Čiščenje dozirne gobice je zelo priporočljivo.

VEČ SI LAHKO PREBERETE TUKAJ: TEKOČA PODLAGA, KI TO NI (MENE JE NAVDUŠILA!) by Ajda Sitar

#3 L’Oréal Paris Infallible 24h-Matte

Zadnja v trojici je L’Oréal Paris Infallible 24h-Matte, ki je praktično edina podlaga z mat zaključkom na trgu, ki je v vseh pogledih prepričala tudi mene. Sama imam normalen do suh tip kože in sicer obožujem sijoč zaključek na obrazu. L’Oréal Paris Infallible 24h-Matte ima lep nabor odtenkov (tudi z rumenim podtonom – kar je v drogerijskem rangu redkost!) in resnično mat zaključek. Ustrezala bo zagotovo vsem z mešanim, normalnim ali mastnim tipom kože. Tisti s suhim, jo boste lahko uporabljali prav tako brez skrbi, saj vaše kože ne bo izsušila, prav tako pa ne bo preveč poudarila suhih predelov. Ta tekoča podlaga nima pumpice, vendar zožen vrat, skozi katerega iztisnemo produkt.

VEČ O TEKOČIH PODLAGAH Z MAT ZAKLJUČKOM LAHKO PREBERETE TUKAJ: Tekoča podlaga z mat zaključkom – kdaj, za koga in kako? by @Ajdas

Preberi še: Poletni makeup videz by Ajda Sitar (VIDEO)

Za ta videz priporočamo

  • L’Oréal Paris True Match Foundation

  • L'Oréal Paris Nude Magique Cushion

  • L'Oréal Paris Infallible 24h-Matte

Povezane teme: tekoči puder , puder, Ajda Sitar

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Kaj je mineralni puder?

Ta kozmetični izdelek je narejen iz povsem naravnih sestavin, ki izvirajo iz mineralov zemlje. Že nekaj časa upravičeno kraljuje na trgu, in sicer iz ...