3 Triki za ožji obraz brez konturiranja

Prihaja tisti čas v letu, ko ljudje v večini odložijo slastne pite in dobrote ter se vsaj mesec pred 'misijo kopalke' odpravijo v telovadnico. Če se zdi, da se dobrote s katerimi smo se sladkale vse leto vendarle ne stopijo tako hitro, pa je učinek vitkosti dosti lažje doseči na obrazu in to le s kančkom ličil. 

Rdečilo za lička

 

 


Rdečilo je pomemben dejavnik, ki lahko le v minuti poskrbi za to, da kilogramčki vsaj na videz izginejo. Nanesi rdečilo na lica malce višje kot običajno, saj boš s tem pritegnila pozornost v vertikalo.

Namesto, da bi ga zadimila proti ušesom, skušaj to rajši narediti v diagonalo, proti sencam. Kanček rdečila nanesi še na nos, sence in čelo. 

Črtalo za oči

 

 


Tudi ta lahko veliko pripomore k optičnemu zožanju obraza. Če ga naneseš višje kot običajno, bo pritegnil pozornost navzgor. Pri nanosu tako ne upoštevaj naravne oblike oči, temveč potegni črtico od najvišje točke očesa proti ušesu.

Ustvarila boš črtico, ki bo vzporedna z obrazom in ne zakrožena navzdol. 

Strobing

 

 

A post shared by Maybelline New York (@maybelline) on

 


Verjetno ste že vse slišale za tovrstno tehniko, zato je čas, da uživamo v njenih sadovih. Izberi klasično svetlečo različico in nanesi nekaj na vrh ličnice, ter nadaljuj vse proti temenu. Nekaj ga nanesi tudi na vrh mostička in na nor, ne pozabi pa niti na brado.

To bo podalo izgled daljšega obraza, medtem ko izdelka nikar nen anesi na sence, saj bo to optično razširilo obraz. 

Preberi še: Kam z bronzerjem?

 

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Master Precise

  • Maybelline New York Studio Heat 20

  • Maybelline New York Master Strobing Stick Highlighter

Povezane teme: make up , črtalo za oči , oči , trend

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommend

Zakaj moraš preizkusiti grafično črtalo

Pomlad je popoln čas za spremembe, kar velja tudi za ličila. Če je tvoja prva asociacija na pomlad pastelna barva na vekah, romantičen in nežen videz,...