3 triki za umetne trepalnice – brez umetnih trepalnic

Verjetno tudi ti, kot mnoge od nas, zavidaš slavnim  zvezdam, ko po rdeči preprogi sprehodijo svoj popolni look, vključujoč dolge trepalnice, ki kar najbolje poudarjajo oči. Seveda ti je jasno, da gre za umetne trepalnice. Te predstavljajo dobro rešitev za hollywoodske zvezde, za vsakodnevno nanašanje pa so lahko prava nočna mora.

Zakaj se umetnim trepalnicam raje izognite

Na prvem mestu potencialnih katastrof pri nameščanju umetnih trepalnic je vsekakor lepilo, ki ne le da povzroča nered, pač pa lahko izzove tudi resno alergijsko reakcijo. Vsakodnevno nanašanje umetnih trepalnic lahko pripelje do infekcije tudi zaradi nabiranja bakterij v kotičkih vek. Če se seveda občasno odločiš za profesionalno ličenje in umetne trepalnice, ne bo nič hudega, za vsak dan pa ti raje priporočamo trike z maskaro, ki bodo tvojim trepalnicam dali prav tak volumen, kot bi bile umetne.

3 triki za umetne trepalnice – brez umetnih trepalnic

Trik 1 – Izberi ustrezno maskaro

Preden v drogeriji zgrabiš prvo maskara, ki ti pride pod roke, razmisli, kakšne trepalnice si želiš. Če želiš doseči učinek umetnih trepalnic, ti priporočamo, da preizkusiš YSL maskara The Curler z učinkom umetnih trepalnic. Dizajnirana je prav za tiste, ki si želijo, da bi bile njihove trepalnice vsak dan videti popolno, od drugih maskar pa se ločuje zaradi učinka vihanja – z njo ne boš potrebovala kodralnika za trepalnice. Samo predstavljaj si jutranjo lepotno rutino brez dodatnega vihanja, a s popolnim učinkom umetnih trepalnic. YSL maskara The Curler ima dve strani – na eni je zaobljena krtačka, ki trepalnicam daje volumen, z druge pa roza krtačka za privzdigovanje in vihanje trepalnic. Seveda ne moremo reči, da je prav ta maskara najboljša za volumen, vendar ti vsekakor priporočamo, da jo preizkusiš!

3 triki za umetne trepalnice – brez umetnih trepalnic

Trik 2 – Ne preskoči baze za trepalnice

Eden od razlogov, zakaj trepalnice hollywoodskih zvezd delujejo popolne, je baza (primer) za trepalnice. Morda se ti zdi nenavadno, da zadnje čase obstajajo različne baze za vsak del obraza, a strokovnjaki ličenja pravijo, da je podlaga najpomembnejša, in mi jim verjamemo! Torej, pomembno je, da trepalnice pripraviš na maskaro, če želiš, da so videti kot umetne. Če si se odločila preizkusiti YSL maskaru The Curler, jo spoji z YSL bazo za maskaro z učinkom umetnih trepalnic. Ta primer za trepalnice se nanaša enakomerno, viha in podaljšuje trepalnice, kar vodi k povečanju volumna. Prav tako se staplja s trepalnicami in ustvarja učinek spajanja, kar podaljšuje obstojnost maskare.

Trik 3 – Naj bo črtalo na tvoji strani

Črtalo pogosto prinese več škode kot koristi, posebej, če nisi posebej spretna v nanašanju. Debela ali razmazana linija, neenakomerno začrtana preko veke, lahko preusmeri pozornost s trepalnic in jih porine v ozadje. Zato črtalo nanesi v tankem sloju, tik ob korenu trepalnic. Če imaš težave z drhtenjem roke, ne obupaj, saj le nekaj vaje prinaša čudeže. V kolikor ti tudi kasneje ne bo šlo, namesto tekočih formul preprosto vzemi svinčnik za oči.

3 triki za umetne trepalnice – brez umetnih trepalnic

Povej, so ti naši triki pomagali? Na kakšen način ti ustvarjaš učinek umetnih trepalnic? Deli z nami svoj komentar!

Preberi še: Triki ličenja za zapeljiv pogled

Za ta videz priporočamo

  • YSL The Curler Mascara

  • YSL Mascara Volume Effect Faux Cils Flash Primer

Povezane teme: make up , maskara, črtalo za oči , oči , Yves Saint Laurent

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Trajno barvanje trepalnic: za in proti

Trajno barvanje trepalnic je oblika trajnega ličenja, ki je postala še popularnejša po ekspanziji postopka minivala ali trajnega kodranja trepalnic, m...