4 koraki za pravilno nanašanje tekočega korektorja

Po klasičnih korektorjih v stiku je tekoči korektor v zadnjih nekaj letih postal pravo makeup odkritje. Medtem ko nam ponuja veliko različnih možnosti, malo katera dama se lahko pohvali, da ga lahko nanese kot prava makeup mojstrica. Zato vam bo nekaj enostavnih korakov pomagalo pri vaši misiji, da postanete lepotna gurujka in naredite vse, da bo vaš obraz videti popoln.

1. Izberite pravi izdelek


Glede na puder, lahko tekoči korektor malce odstopa od odtenka vaše kože (makeup strokovnjaki svetujejo, da je celo bolje izbrati malce svetlješi kot pa temnejši odtenek). Pri izbiri korektorja sta pomembni njegova gostota in obstojnost. Naša izbira je True Match tekoči korektor, ki bo področju okoli oči omogočil sijoč videz.

2. Tekoči korektor kot čarobna palčka


Ja, res je! V kolikor ga pravilno nanesete, lahko tekoči korektor prekrije gotovo kar koli. Vendar pa ga ni treba mešati s korektorji in primerji, katerih barva ima namen prekriti rdečico in ostale pomanjkljivosti, saj pri tekočem korektorju obstajajo jasna pravila, kam ga je treba nanesti. Nanesite manjšo količino na svoje podočnjake, gube okoli ust ali na čelo, da bi jih prekrili, preden nanesete tekočo podlago.

3. Popolnoma se ujema

Da bi ga popolno nanesli, ga je potrebno vtapkati v kožo. Pri tem vam lahko pomaga gobica ali manjši gosti čopič, ki bo zapolnil vsako gubo.

4. Ne pozabite – vsak tekoči korektor ima svojega najboljšega prijatelja


Da bi izkoristili nožnosti svojega tekočega korektorja, je potrebno, da ga fiksirate s tekočim in kompaktnim pudrom. Najbolje bi bilo, da je to ustrezna tekoča podlaga, ki ima enake sestavine in učinke kot korektor, zato svetujemo, da kombinirate True Match korektor s tekočim in kompaktnim pudrom iz enake, L'Oréal Paris, kolekcije.

Preberite še: Top pet izdelkov leta 2017: Popolna koža

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris True Match Concealer

Povezane teme: korektor

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako se naličiti ob skuštrani figi

Nekaj časa po krivici zapostavljena, je figa končno doživela svoj veliki povratek in je spet v samem vrhu trendi frizur...