4 Makeup skrivnosti – svež pogled s pomočjo ličil

Noči niso vedno prespane. Včasih se zgodi, da se žurka podaljša ali se ne moreš upreti polnočnemu filmu in kokicam … Rezultat te čaka že naslednje jutro. Natančneje, ko odpreš oči!

Rdeče beločnice, zatečene veke in podočnjaki niso lep prizor, zato ti odkrivamo 4 skrivnosti, ki jih uporabljajo profesionalni vizažisti, za svež pogled in sijoče oči kljub utrujenosti.

1.Takojšnja osvežitev

Zmanjšaj zabuhlost oči in uporabi hladne gaze ter jih za nekaj minut pusti na očeh. Lahko uporabiš tudi mrzle žličke ali kumarice naravnost iz hladilnika. Nevtralne kapljice za oči, bolj znane kot umetne solze,  bodo odpravile rdečico in razbistrile pogled, hkrati pa bodo navlažile beločnice. Nakapljaj po eno kapljico v vsako oko pred ličenjem, počakaj nekaj trenutkov in svet je že lepši!

2.Nude, bela in mat

Z mat senčilom v nude odtenku bodo tvoje oči videti bolj spočite. Izpopolni svež videz s kombinacijo korektorja za podočnjake in kančka mat osvetljevalca na ličnicah. Še en čudovit trik, s katerim bodo tvoje oči videti spočite: črta, ustvarjena z belim svinčnikom za oči na notranjem kotičku spodnje veke! Preizkusi ta trik s priljubljenimi ličili za oči in videla boš, kako bodo sledovi utrujenosti v trenutku izginili s tvojih oči.

4 Makeup skrivnosti – svež pogled s pomočjo ličil

3.Oči širom odprte!

Ko saniraš vidne znake utrujenosti, v roke vzemi vihalnik trepalnic! Z zavihanimi, dvignjenimi trepalnicami bodo tvoje oči videti bolj odprte, vtis utrujenosti pa bo izginil. Izberi maskaro, ki bo ločila tvoje trepalnice in jih dodatno dvignila, vendar ne pretiravaj s sloji. Eden ali dva sloja dobre maskare bosta dovolj.

4 Makeup skrivnosti – svež pogled s pomočjo ličil

4. Preusmeri pozornost

Pozornost s utrujenih oči lahko preusmeriš s poudarjenimi in lepo oblikovanimi obrvmi. Pomagaj si svinčnikom, gelom ali senčilom za obrvi. Izberi odtenek v barvi obrvi za bolj markanten videz. Če želiš doseči bolj naraven in mehek videz obrvi, izberi za odtenek svetlejši svinčnik. Zapolni obrvi, pri tem pa posnemaj naravno smer rasti dlačic. Za učinek smudge na koncu nežno podrsaj po obrveh z gobico.

4 Makeup skrivnosti – svež pogled s pomočjo ličil

Preberi še: Japonsko vrisovanje obrvi – ZA in PROTI

 

Za ta videz priporočamo

  • Loreal Paris Paradise Extatic

  • Maybelline New York The Nudes Palette

  • Maybelline New York Age Rewind

  • Maybelline Brow Precise Soft Brown

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako nadzirati svetenje obraza in zmanjšati pore

S pravilno nego in, kar je najpomembnejše, z uporabo primernih ličilnih izdelkov se lahko rešiš dosedanjega svetenja in zmanjšaš pore – praktično v tr...