4 načini uporabe bronzerja by @Ajdas

Takoj za maskaro je bronzer ultimativni makeup produkt, ki ga v svoji zbirki po mojem mnenju mora imeti vsaka. Zakaj? Zato, ker doda zdrav pridih zagorelosti, tudi če se v resnici pridno skrivate v senci ter uporabljate kreme z zaščitnim faktorjem. Z njim boste izgledali »poljubljeni s strani sonca«, preoblikoval bo vaše obrazne linije, hkrati pa vam bo prišel prav na različne načine, če le izberete pravega. Moje priporočilo je v katerem zraven bronzerja dobite še čudovit osvetljevalec. Vas zanima, kako vse je bronzer mogoče uporabljati?

#1 bronzer kot bronzer

Prvotna in zagotovo prva uporaba bronzerja je nanos v obliki številke 3 na obeh straneh obraza. Preko temena in ličnic do čeljustne kosti boste ustvarili zagorel pridih. Nanesete ga lahko tudi na vrh čela, oziroma povsod tam, kjer bi vas sicer sonce nekoliko bolj prijelo.

#2 bronzer kot »contour« produkt

Bronzer lahko nadomesti produkt za senčenje obraza le v primeru, če je primernega odtenka. Le-ta naj bo sivkasto-rjav in naj ne vsebuje bleščic ali svetlečih delcev. Mat zaključek in primerna barva bosta na vašem obrazu ustvarila optično senco. Tako lahko svoj obraz dodobra preoblikujete in poudarite svoje poteze.

#3 bronzer kot senčilo za veke

Sama pravim, da poleti resnično ne potrebujem veliko produktov za svež in naraven makeup videz. Bronzer velikokrat uporabljam namesto senčila za veke, nanesem ga na celotno veko ali pa le v pregib. Moj videz je tako barvno precej poenoten, saj so oči in obraz v istem odtenku. Tako se lahko poigram s kakšno bolj zanimivo barvo ustnic.

#4 bronzer kot alternativa temnejši tekoči podlagi oziroma pudru

Skoraj ne poznam ženske, ki bi lahko tekočo podlago v istem odtenku nosila skozi vse leto. Želeli ali ne, vaš ten se bo poleti zagotovo spremenil na vsaj za en odtenek temneje. Da vam ne bo potrebno kupovati novega produkta ter iskati primernega odtenka, uporabite svojo siceršnjo tekočo podlago, videz pa nekoliko potemnite z rahlim nanosom bronzerja čez celoten obraz. Tako bo bronzer deloval kot fiksirni puder, hkrati pa izenačil vaš ten.

Poveče o tem tukaj!

Ajda Sitar   

Za ta videz priporočamo

  • Master Sculpt by Maybelline New York

Povezane teme: make up , senčenje obraza

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako naličiti oči z banana tehniko?

Banana tehnika za pravilno ličenje oči pravzaprav nima veliko skupnega s tem eksotičnim sadežem, razen oblike – zakrivljene linije z odebelitvijo....