4 nasveti za senčila za oči

Ne znajo ravno vsa dekleta naličiti oči. Nekatere se znajo enkratno naličiti, medtem ko drugim ličenje vek povzroča prave preglavice. Zato dekletom, ki imajo težave z nanašanjem senčil, ponujamo naslednje 4 nasvete, kako pravilno uporabiti senčila.

Čopiči so nujni


Čeprav vam lahko pomagajo aplikatorji, ki jih dobite skupaj s paleto, so za popolno naličene oči pomembnejši ustrezni čopiči za nanašanje senčil. Vsako dekle, ki se liči, naj bi imelo vsaj dva čopiča za nanos senčil, in sicer mehak čopič z gostimi in dolgimi ščetinami in tanek, poševen čopič za natančnejši nanos senčil.

Naj bodo senčila v središču pozornosti

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Sprašujete se kako? Enostavno je! Izberite paleto, ki vsebuje bež senčilo in ga nanesite vzdolž veke. Bež odtenek bo poudaril intenzivnost senčil, ki jih boste šele nanesli.

Izbira barv je pomembna

 

Za popoln lepotni makeup videz je zelo pomembno izbrati prave odtenke. Mnoge palete vsebujejo širok nabor odtenkov, vendar jih je treba pravilno usklajevati. Najprej izberite dva odtenka, za katera ste prepričani, da se ujemata. Na primer bež in temno rjava ali svetlo modra in svetlo siva.

Senčila za obliko oči

 

A post shared by @_mymakeup__ on


Različne oblike oči zahtevajo različne načine ličenja in različne odtenke senčil. Zato je dobro, da, preden se začnete ličiti, pazljivo razmislite o tem, kateri odtenki in tehnike ličenja najbolj ustrezajo vaši obliki oči. Potem glede na njihovo obliko izberite odtenke in tehniko ličenja, da bi vaše oči prišle do izraza na pravi način.

Preberite še: Popoln videz za rjavooka dekleta

Za ta videz priporočamo

  • Maubelline New York the Nude Palette

  • Maybelline New York 24 Karat Nudes Eye Shadow Palette

  • Maybelline New York Burgundy Bar Palette

  • Maybelline New York Rock Nudes

Povezane teme: senčila za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Ličila online: Top 10 lepotnih izdelkov

Dnevi dolgega izbiranja ličil po drogerijah in preizkušanja vseh izdelkov so na žalost za nami...