4 razlogi, zakaj obožujemo nude senčke za oči

V morju barvitih senčk za oči je povsem enostavno pregledati, v primerjavi z mavrico, neopazne nude odtenke. Vendar pa to pomeni, da izpuščamo verjetno enega najbolj zabavnih delov ličenja, saj so prav ti odtenki daleč najbolj priročni in laskavi. Ob misli na nude najprej pomisliš na bež barvo? Nude senčila so daleč več kot to, saj segajo vse od čokoladne do barve brona.

Z besedico nude označujemo nam lasten odtenek kože, zaradi česar je paleta nude senčil raznovrstna in barvita. Samo pomisli, koliko odtenkov kože na tem svetu namreč obstaja. Ker se bo senčilo v barvi kože popolnoma zlilo z obrazom, je zato bolje, da izbereš takšnega, ki nekoliko izstopa, tu pa je izbira neskončna.

Lahko jih kombiniramo tudi med seboj

V nude svetu namreč ne obstajajo nikakršna pravila, kadar beseda nanese na mešanje. Lahko ustvariš no make up make up, ali pa nekoliko bolj sofisticirane in prefinjene videze. Najbolj zabavno pa je, da si lahko damo duška! Zaradi nude odtenkov tudi nekoliko bolj živahne barve najdejo mesto na našem obrazu. Nude odtenki namreč ustvarijo odlično podlago, s katero nekoliko bolj drzni odtenki pridejo do izraza.

Pomisli na smokey eyes ali pa klasično rdeče ustnice.

Nude so kot nalašč za barvite maskare

Mi smo se naravnost zaljubile v modro maskaro, ki jo kombiniramo s povsem običajnim nude senčilom. Rock'n'roll!

Monokromatski videz

Se spominjaš J. Lo. S slik izpred sedemnajstih let? Zagorela koža v kombinaciji z bronzerjem nad očmi in ustnicami v isti barvi? Možnosti je neskončno.

Dodamo dimenzijo

Nude senčilu lahko brez težav dodamo nekaj dimenzije. Začnimo z mat klasičnim odtenkom, ki mu nato v drugem koraku dodamo kanček bleščic v center veke. Klasičen efekt, ki nikoli ne gre iz mode.

Preberite še: Najboljši korektor za pokrivanje podočnjakov

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York 24 Karat Nudes Eye Shadow Palette

Povezane teme: senčila za oči , oči

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

»Evforija Makeup Look«

Če si imela priložnost pogledati vodnike za make-up-euphoria trend na znanih IG profilih in jih želiš čim bolje posnemati, je najpomembneje, da usvoji...