4 triki za nanos tekoče podlage

Trik #1


Ne pozabi nanesti kanček podlage tudi na ušesa in vrat. Si predstavljate sebe s popolno naličenim obrazom, rdečimi ušesi in lisastim vratom?!

Trik #2


Ne pozabi nanesti podlage še na rob vek, s čimer se boš izognila rdečici, ki ti morda povzroča nekaj preglavic. Male kapilare pod očesom znajo biti velika nevšečnost, zato čeznje nanesi podlago.

Trik #3


Podlago nanesi s pomočjo gobice za ličenje, saj so le redki tako priučeni, da lahko to počno kar s prstom. S tem se boš izognila tudi robovom, ki lahko nastanejo po nanašanju podlage, zato je to odlična rešitev, če nimaš veliko časa. Gobice lahko uporabiš tudi že po nanosu podlage. Uporabiš lahko tudi čopič, ki bo poskrbel za bolj naraven videz ličenja. Kadar kupuješ čopič, glej, da je sintetičen in ni sestavljen iz dlak živali, ki nikakor ne gredo skupaj s podlagami.

Trik #4


Podlago najprej nanesi v središče obraza, potem pa nadaljuj proti robovom. Na sredini je namreč največkrat prisotna rdečica, medtem ko se ta proti zunanjosti obraza umiri. Ne uporabljaj je tam, kjer je ne potrebuješ. Podlaga izenači ten kože, ne prekriva napak.

Več na: Tekoča podlaga, ki sva jo testirali skupaj s sestro by Ajda Sitar

Za ta videz priporočamo

  • Maybelline New York Fit Me 110 Classic Ivory

  • Maybelline New York Fit Me 130 Buff Beige

  • Affinitone Foundation by Maybelline New York

Povezane teme: make up , tekoči puder , puder

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Naredi sama: Kako naj bo tvoj obraz vedno sijoč brez maščobnega sijaja

Kamorkoli se obrnemo, vidimo fotomodele, glasbene zvezde, igralce, »influencerje«, ličilne blogerje -in vsi so videti čudovito! Sprašuješ se, kako jim...