5 enostavnih variacij črtala za oči

1. Nude

Da bodo tvoje oči večje in bolj bleščeče, uporabi bel svinčnik za oči kot osvetljevalec. Obrobi celotno oko, barvo pa za bolj naraven videz zabriši s čopičem. Za največji učinek izberi biserno svetlikajoč se svinčnik. Zaključi s slojem maskare, ki bo trepalnice definirala in podaljšala.


2. Mačji pogled

Potrebovala boš črn kajal v prahu, tanek čopič in mirno roko! Nalogo bosta dobro opravila tudi tekoče črtalo za oči ali dobro ošiljen črn svinčnik za oči. Ob robu zgornje veke nariši črto in jo zaključi z ostrim robom na koncu. Nato obrobi celotno oko z zelo fino, tanko črto. Ko se približuješ zunanjemu kotu očesa, naj linija postaja vse polnejša.


3. Diskretna definiranost

Tvoje trepalnice bodo videti polnejše, če boš uporabila kajal v prahu ali tekoče črtalo za oči in ju nanesla prav v korenine trepalnic. Od notranjega kotička oči proti zunanjemu potegni tanko črto, ki na poti proti zunanjemu kotu postaja debelejša. Na spodnjo veko ne nanesi ničesar. Za še večjo definiranost nanesi belo senčilo za oči in zaključi z maskaro za dodaten volumen.


4. Črna spodnja linija

Za bolj stiliziran videz uporabi črno barvo – pod očmi. Pod očmi najprej nanesi bazo ali primer, da preprečiš razmazovanje. Čeprav to lahko dosežeš tudi s svinčnikom, boš s črtalom za oči v gelu dosegla natančnejši rezultat. Če črto potegneš malce navzven od robu očesa, boš oko še podaljšala. Prazne predele med spodnjimi trepalnicami in linijo črtala popolni in zabriši s čopičem.


5. Črta v tehnikolorju

Preizkusiš lahko modro črtalo za oči kot na Chanelovi modni reviji, če pa še vedno nisi pripravljena na to, ostani raje pri liniji na zgornji veki v intenzivni barvi. V notranje kotičke oči za dodatno definicijo dodaj malo belega metalik senčila za oči in dokončaj z maskaro, ki podaljša trepalnice.

Za ta videz priporočamo

  • Superliner Superstar LOreal Paris

  • Master Precise Curvy Eyeliner Maybelline New York

  • Grandiôse Liner Lancôme

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se