5 izdelkov, ki ti bodo družbo delali na potovanjih

1.Suhi šampon

Bodimo iskrene, nihče izmed nas si ne umiva las prav vsak dan počitnic, če imamo le nekaj metrov stran čudovito belo plažo ali pa nas tik ob morju čaka romantična večerja v dvoje. Suhi šampon je zato odlična rešitev,ki nas reši pred vsakodnevnim umivanjem tudi na dopustu.

2.Čistilni tonik

Na potovanjih se srečujemo z umazanim zrakom in številne nečistoče lahko hitro vplivajo tudi na našo kožo. Prav zato je potrebno obraz vsakodnevno temeljito očistiti, s čimer lahko preprečimo, da naše počitniške fotografije ne boo polne nečistoč na koži.


3.Prava krema

Če potuješ v tople kraje vzemi seboj lahko vlažilno kremo ,ki ne bo obtežila tvojega obraza, ob tem pa tudi meglico, s katero se boš lahko v vročini osvežila. V kolikor pa se odpravljaš na smučanje vzemi seboj mastno kremo, ki bo oskrbela izsušeno kožo.

4.Krema za sončenje

Obvezna tako na smučanju kot tudi v tropih. Sončni žarki so nevarni prav na vseh koncih sveta, zato se pred njimi primerno zaščiti. Učinkovitejša je krema, ki jo naneseš sama in ne tista v razpršilu, ki ne prekrije celotnega dela.

 

Are you ready for 2017? I certainly am! 💕

A photo posted by @_mymakeup__ on


5.BB krema

Ta bo prekrila vse nepravilnosti, ob tem pa tudi zaščitila tvojo kožo pred sončnimi žarki. Pa ne le to, obenem jo bo tudi navlažila, uporabiš pa jo lahko tako čez dan kot tudi ob večernih priložnostih.

Mini nasveta:Uporabi čim več testerjev, ki zasedejo zelo malo prostora obenem pa poskrbijo, da boš seboj imela prav vse kar potrebuješ, pa čeprav le za teden dni.

S seboj vzemi več različnih glossov za ustnice saj zavzamejo malo prostora, kljub temu pa že malenkostjo drugačnim odtenkom poskrbiš, da bo tvoj videz vsak večer drugačen.

Priberi tudi o: Šik na snegu: 3 najbolj priljubljeni načini ličenja, ki pristajajo k vsemu (FOTO)

Povezane teme: make up , maskara, senčila za oči , trend , Zimski make up

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Kako doseči Lash Lift trepalnic brez obiska kozmetičnega salona

Navdihnjeni z Lash Lift tretmajem so pri Maybelline New York kreirali maskaro, ki imitira njegov učinek...