5 izdelkov za nego kože, ki se jim ne odrekamo

Tako kot imate vedno s seboj v kozmetični torbici svoje priljubljene izdelke za ličenje, ki jih kupujete, bi bilo dobro, da imate v njej tudi svoje priljubljene izdelke za nego kože.

Te izdelki bodo počasi postali nepogrešljiv del vaše lepotne rutine in zaradi njihovega učinka jih ne boste prenehali uporabljati.

Gre pa za naslednje izdelke:

1. Micelarna voda


Če ste ena izmed tistih deklet, ki se ličijo vsak dan, bo vaš obraz enostavno užival v micelarni vodi. Ravno tako, če se ne ličite pogosto, je sijaj obraza tisti, ki vas bo bo po uporabi micelarne vode prepričal, da jo začnete uporabljati pri vaši lepotni rutini.

Tako boste hitro in učinkovito odstranili vse nečistoče in prešli na naslednji korak nege kože.

2. Gel za umivanje


Po odstranjevanju ličil z micelarno vodo zaključite čiščenje svojega obraza s kvalitetnim gelom za umivanje. Kozmetična hiša L'Oréal Paris se je potrudila, da vsakemu tipu kože ponudi gel, ki mu najbolj ustreza, zato njihova Pure Clay linija ponuja celo tri možnosti za globinsko čiščenje obraza Purifying, Illuminating in Exfoliating.

Izberite tisti gel, ki najbolj ustreza vaši koži.

3. Vlažilna krema


Vlažilna krema je obvezna tudi pri jutranji in večerni negi kože, zato jo nanašajte enkrat do dvakrat na dan. Vaše je le, da izberete tisto, ki vam najbolj ustreza.

4. Krema z zaščitnim faktorjem

 

Poletje počasi odhaja, kar pa ni razlog, da prenehate uporabljati kremo z zaščitnim faktorjem. Čeprav prihaja slabše vreme in s tem oblačni dnevi, ne pomeni, da ni potrebno zaščititi svoje kože pred sončnim sevanjem. Zato je dobro, da kremo z zaščitnim faktorjem uporabljate tudi v hladnejših letnih časih.

5. Glinene maske


Za konec pa bodo Pure Clay glinene maske omogočile razstrupljanje vaše kože na obrazu in z njihovo redno uporabo boste odstranili vse nepravilnosti.

Danes jih mnoge ženske uporabljajo enkrat ali dvakrat na teden in v le 10 minutah lahko ustvarite učinek, kot da ste preživele ure in ure v kozmetičnem salonu.  

Preberi še: Vse, kar morate vedeti o negi kože pri 20-ih

Za ta videz priporočamo

  • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask

  • L'Oréal Paris Hydra Expert

  • L'Oréal Paris Pure Clay Wash Gel Black

  • L'Oréal Paris Pure Clay Wash Gel Green

  • L'Oréal Paris Pure Clay Wash Gel Red

Povezane teme: maske za obraz, nega obraza

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Serum Revitalift Filler: za mladosten videz in jedrost kože

Ključ do mladostnega videza počiva v nadomeščanju hialuronske kisline, in serum Revitalift Filler vsebuje kar 2 obliki te dragocene sestavine za kožo,...