5 korakov, s katerimi bodo tvoje oči videti večje in bolj bleščeče

 

Po mnenju naše strokovnjakinje je za večje, bolj sijoče oči pomembno, da bliže očem uporabimo svetlejše odtenke, saj temnejši svinčniki in senčila oko naredijo manjše.

1. korak

Lisa rada na predel okoli oči najprej nanese hladilni serum za oči, ki pomaga zmanjšati zabuhlost.

2. korak

Na veke nanesi svetel odtenek senčila, kar ustvari iluzijo večjega prostora nad očmi, ki so tako videti večje. Lisa na spodnjo linijo trepalnic nanese tudi tanko, dimasto belo črto. Nato uporabi malce rjavega senčila za oči, ki ga nanese v pregib veke in tako poudari obliko očesa in vdahne malce več zanimanja. Če senčilo v zunanjem kotičku potegnemo navzven, bodo oči na videz širše. Lisa priporoča tudi, da v notranjem kotičku uporabimo svetle barve in navzven postopoma prehajamo k temnejšim odtenkom ter s tem podaljšamo oko.

3. korak

Lisa nato ob spodnjih trepalnicah in tik pod njimi uporabi umazano bel svinčnik, nato pa barvo zabriše z rjavim senčilom za oči, ki ga je uporabila v pregibu veke, vendar ga nanese stran od trepalnic in pod belim senčilom.

4. korak

Pod najvišjo točko obrvi uporabi osvetljevalec ali svetel svinčnik za obrvi, za poudarjanje najvišje točke obrvi pa svinčnik enake barve, kot so tvoje obrvi.

5. korak

Po Lisinem mnenju za kar najbolj prebujen videz ni boljšega, kot da trepalnice zavihamo s kleščami, nato pa nanje z masažnimi gibi pri koreninah nanesemo veliko maskare, s katero nato potegnemo skozi trepalnice, ki jih tako ločimo in podaljšamo.

 

Za ta videz priporočamo

  • The Nudes Maybelline New York

  • Color Riche Krayon Khol

  • Superliner Blackbuster L'Oreal Paris

  • Miss Hippie Mega Volume L'Oreal Paris

3/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se