5 lepotnih ritualov žensk z neverjetno kožo

1. Treba je očistiti obraz dvakrat na dan


Če vam to ni odveč, potem ste korak bližje k popolni koži obraza. Redno čiščenje obraza, celo kar dvakrat na dan, je pomembno lepotno pravilo žensk s popolno kožo. Umivanje obraza zjutraj in pred spanjem je zelo pomembno, da bi očistile pore, v katerih se zbirajo nečistoče. Poleg vode je pomembno imeti tudi izdelke za čiščenje kože, ki utrezajo vaši koži.  

2. Treba je vsak dan uporabljati kreme z zaščitnim faktorjem

Nanašanje kreme za sončenje čez dan je ravnotako pomembno za kožo obraza kot čiščenje in vlaženje kože. Torej, če še niste vključile kreme za sončenje v svojo dnevno rutino, je skrajni čas, da to naredite.  

UV sevanje je eden izmed vodilnih vzrokov hitrega staranja kože in tega si ne želi nobena izmed vas. Zato VEDNO, preden se naličite, po vlažilni kremi nanesite kremo za sončenje.  

3. Treba je ustreči svoji koži


Sčasoma je dobro organizirati doma majhne spa rituale. Pri svojih malih ritualih uporabite glinene maske za čiščenje L'Oréal Paris Pure Clay, ki vam bodo v samo 10 minutah ustvarile čisto in sijočo kožo.  

4. Treba je skrbeti za različne dele obraza na drugačne načine


Različni deli našega obraza so različno občutljivi. Mnoge ženske imajo težave z mastno T-cono, vendar menijo, da je njihova koža suha. Torej ne glede na to, ali imate suho ali mastno kožo, z multimaskingom omogočate vsakemu delu svojega obraza ravno tisto, kar potrebuje!

5. Treba je uporabljati samo kakovostne makeup izdelke

Samo zato, ker je izdelek trenutno aktualen, še ne pomeni, da je idealen za vaš obraz. Uporaba ličil, ki ustrezajo vaši koži, je pomemben korak k izogibanju problematičnim lepotnim situacijam. Priporočamo, da se posvetujete z vašim dermatologom in presodite, kateri izdelki vam najbolj ustrezajo.

Preberi še: Priprava kože na ličenje

Za ta videz priporočamo

  • L’Oreal Paris Micellar Water – Sensitive and Dry Skin

  • L'Oréal Paris Pure Clay Glow Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Exfo Mask

  • L'Oréal Paris Pure Clay Purify Mask

Povezane teme: maske za obraz, nega obraza

0/5
Samo ulogovani korisnici mogu da ocenjuju

Komentarji ( 0 )

Za objavo komentarjev se morate registrirati

Registrirajte se

Registrirajte se / Prijavite se

Makeup recommends

Tissue maske: Način hidriranja kože obraza, ki ga moraš preizkusiti

Hidratacija obraza je obvezna skozi vse leto, vendar ni več krema za obraz edini izdelek na tržišču, ki pospešuje hidratacijo kože...